A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Újabb részletek derültek ki a Tenerifén meghalt fiatalról

Vágólapra másolva!
Korábban több cikket írtunk a fiatalember ügyében, aki június 17-én adott utoljára hírt magáról. A rendőrök hetekig keresték nagy erőkkel a brit fiút, akinek sajnos csak a holtteste került elő. Megvan a boncolás eredménye, kiderült, mi okozta a halálát.
Vágólapra másolva!

Jay Slater holttestének boncolása pontosan megmutatja, hogyan halt meg a tinédzser. Tragikus részletek derültek ki a brit fiatalember életének utolsó pillanatairól - írja a The Mirror.

Jay Slater keresése szomorú véget ért, 

a család most azzal a szívszorító feladattal néz szembe, hogy hazavigyék a fiú holttestét.

  A 19 éves brit fiatal eltűnését június 17-én jelentették be. Slater a barátaival nyaralt Tenerifén, egy buli után egyedül indult el a szállására a sziget másik felére, az út 11 órát vett volna igénybe gyalog nehéz terepen. A hatóságok nagy erőkkel keresték 29 napon keresztül, egy másik férfit is megtaláltak a rendőrök a kutatás során. 

Minden remény szertefoszlott, amikor a kőművesnek készülő fiatalember holttestét megtalálták az utolsó ismert helyétől nem messze a Rural de Teno parkban, a sziget északnyugati részén.

A hatóságok illetékesei korábban azt mondták, hogy az azonosítás és a halál okának megállapítása eltart egy ideig. Most, hogy megvan a boncolás eredménye,összeállítottak egy képet arról, hogyan halt meg pontosan a lancashire-i tinédzser, és tragikus megállapítást tettek az utolsó pillanataira vonatkozóan.

Kiderült, a halál oka a zuhanás következtében elszenvedett csonttörések.

A megtalált holttestet az ujjlenyomatok alapján azonosították be. Ezt követően Jay édesanyja, Debbie Duncan a következőt mondta: 

Egyszerűen nem hiszem el – itt vagyunk a nagykövetség munkatársaival, a frissítésre vártunk, és most megérkezett a legrosszabb hír.

 "Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet az én gyönyörű fiammal." Jay családja most újabb gyötrelmes várakozással néz szembe, 

arra várnak, hogy hazavihessék a holttestet az Egyesült Királyságba.

Nemrég arról számoltunk be, hogy hihetetlen nyilatkozattal jelentkezett a Mallorcán 12 napja eltűnt Ben Ross családja. A 26 éves férfi előkerült, kimerülten sétált be a nagykövetségre.

Az édesanyja, Felix Robinson elmondása szerint a fiút egy helyi strandon kirabolták, pénz és telefon nélkül maradt, senkivel nem tudott kapcsolatba lépni. Barátai és családtagjai szerint szerencsétlen események sorozata vezetett az eltűnéséhez. Az anyukája korábban azt mondta, a fia sms-ben jelezte, hogy nincs megfelelő lelkiállapotban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!