A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A dunaszerdahelyi termálfürdőben született meg egy kisbaba

Vágólapra másolva!
Különleges napjuk volt a fürdő dolgozóinak kedden, ugyanis egy nő a strand területén adott életet a kisbabájának. Mire a helyszínre a mentők, a baba már a világra jött.
Vágólapra másolva!

A dunaszerdahelyi termálfürdő területén született meg egy kisbaba szerdán - írja a Paraméter.

Az úszómesterek segítettek a vajúdó anyukán. Mire kiérkeztek a mentők, a baba már megszületett. A fürdő ezt írta a közösségi oldalán.

Ma csodálatos dolog történt a fürdőben. A tó partján született egy kisbaba. 

"Minden nagyon gyorsan történt, és mire a mentő megérkezett, a kis Izabella már világra is jött. Köszönjük úszómestereinknek lélekjelenlétüket, nagyszerű munkát végeztetek. Nem is kérdés, hogy ő a mi babánk is. Az anyukának és a babának jó egészséget és sok szép pillanatot kívánunk az életben, és természetesen sok szép vízi élményt nálunk."

Hamarosan megszületik Iszak Eszter első gyereke. A TV2 műsorvezetője mostantól a babára és az anyaságra koncentrál. Iszak Eszter és Gyurta Dániel februárban jelentették be az örömhírt, miszerint az első közös gyereküket várják. A TV2 reggeli műsora, a Mokka műsorvezetője sokáig próbálta takargatni terhes hasát, de egy idő után nyilvánossá tették, hogy szülők lesznek.

Nemsokára Kulcsár Edina is életet ad G.w.M-el közös második gyerekének. Shane Tusup kislánya májusban látta meg a napvilágot.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!