A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A norvég férfi kézilabda-válogatott a legnagyobb sztárjai nélkül érkezett meg a párizsi olimpia helyszínére, ugyanis többen is betegség miatt nem tarthattak a csapattal.

A norvég férfi kéziválogatott július 27-én kezdi meg olimpiai szereplését Argentína ellen, ám az első mérkőzésen négy játékosára biztosan nem számíthat Jonas Wille szövetségi kapitány. 

Sanger Sagosen, Sebastian Barthold, Magnus Söndena és Simen Lyse egyaránt gyomorproblémákkal küzd, ezért elkülönítettek őket a társaiktól és hétfőn még nem utazhattak el Párizsba. 

Harald Markussen egészségügyi menedzser szerint az említett játékosok kedden követik a norvég csapatot a francia fővárosba, de a nyitómeccsen nélkülük is győzelemre számítanak az északiak.

Norway - Poland
Sebastian Barthold is gyomorbántalmakkal küzd jelenleg
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A norvég válogatott a magyar nemzeti csapattal azonos csoportban szerepel a párizsi olimpián, a két együttes július 31-én reggel 9 órakor lép pályára egymás ellen - addigra minden bizonnyal a felépülnek a betegséggel küzdő norvég játékosok. 

Chema Rodríguez csapata szombaton 11 órától kezdi meg olimpiai szereplését Egyiptom ellen, a B csoportban Argentína, Dánia és Franciaország lesznek még Lékai Mátéék ellenfelei.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!