A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNGémesi Csanád
15:25VívásFares Ferjani-Csanad Gemesi
HUNMuhari Eszter
15:50VívásEszter Muhari-Sihan Yu
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Egy férfi meg akarta mérgezni a családját, hogy megszerezze a pénzüket

Fotó: Fábián Eszter
Vágólapra másolva!
Egy szerencsejáték-függőm orosz férfit elfogtak a rendőrök, miután titokban lefilmezték, amint megmérgezi az anyját és a mostohaapját. Artyom Missyura nyakig eladósodott és állítása szerint azért mérgezte meg a családtagjait, hogy megszerezze a pénzüket.
Vágólapra másolva!

Artyom Missyura nyakig eladósodott, és úgy döntött, hogy csak úgy tudja kifizetni, ha megöli az anyját, Jekatyerinát és mostohaapját. Szüleinek az orvosok jelezték, hogy a megromlott egészségi állapotukat méreg okozta, amit aztán az otthoni ételekre vezettek vissza. A 25 éves Missyurát később levideózták, amint befecskendezi a mérget az ételükbe a balasikhai lakásukban – jelentette a helyi média július 20-án.

A kamerákat azután helyezték el, hogy az orvosok felvették a kapcsolatot a rendőrséggel, akik egy titkos kamerát adtak a házaspárnak, amit aztán a konyhájukban szereltek fel. A felvételeken jól látszik, hogy Missyura egy kanál mérgező vegyszert beletesz egy cukros üvegnek tűnő üvegbe.

A további vizsgálatok kimutatták, hogy a szülei otthonában gyakorlatilag az összes étel mérgezett volt.

- számolt be a Mirror.

 A rendőrség azt állítja, hogy idén január és június között Missyura többször is méreggel fecskendezte tele az ételeiket és italaikat is.

image

A rendőrség szerint a letartóztatását követően Missyura bevallotta, hogy valóban megmérgezte őket. 

A rendőrség szerint azt tervezte, hogy eladja szülei lakását, hogy kifizesse szerencsejáték-tartozásait.

A nyomozók most újra megvizsgálják a többi családtagot akikről úgy vélik, hogy megmérgezhette őket a fiatal. Idén áprilisban ugyanis Missyura nagymamája váratlanul meghalt.

Egy barátja így nyilatkozott a fiúról: 

Pénzt kért kölcsön a nagymamától, hogy állítólag autót vegyen, de soha nem adta vissza. Azt hitték, természetes okok miatt halt meg, de három hónappal korábban a barátnője került mérgezéssel a kórházba.

Mialatt a kórházban volt, Missyura két kölcsönt is felvett a nevére, egyenként nagyjából 300 000 RUB (nagyjából 1,2 millió forint) értékben. Missyura hatalmas adósságokat próbált kifizetni, amelyeket a szerencsejátékokból és az online kaszinózásból halmozott fel.

A barátja hozzátette:

 "Súlyosan eladósodott hitelekkel és mikrohitelekkel. Jelentős összeget kért kölcsön a nagybátyjától is." Missyura egykori „A” fokozatú közgazdász hallgató volt a Moszkvai Állami Autó- és Közúti Műszaki Egyetemen. De még ott is egy barátja azt mondta a helyi médiának, hogy pénzt lopott a barátnőjétől. A rendőrség szerint Missyurát előzetes letartóztatásba helyezték és vádat emelnek ellene gyilkossági kísérlet miatt. A nyomozás még mindig tart az ügyben. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!