A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Emberi szerveket találtak Dél-London egyik népszerű parkjában

Vágólapra másolva!
Tartályba rejtett emberi szerveket találtak Dél-London egyik népszerű parkjában, a rendőrség vizsgálódik az ügyben. A nyugtalanító jelenségre egy arra sétáló lett figyelmes.
Vágólapra másolva!

A rendőrség nyomozást indított miután emberi szerveket találtak egy tartályban Dél-Londonban, a suttoni Rosehill Parkban akadt rá a tárgyra egy arra sétáló 16:30 körül. A rendőrség törvényszéki vizsgálatot végez, hogy biztosan megállapítsa, a maradványok emberhez vagy állathoz tartoznak, olvasható a Dailymail-en megjelent cikkben. 

A rendőrök kordonnal zárták körbe a helyszínt őriznek. A 32 hektáros park népszerű a családok körében, kikapcsolódni vágyók körében.

A rendőrség szóvivője elmondta:

 Július 24-én, szerdán körülbelül 16.30-kor értesítették őket, hogy a suttoni Rosehill Parkban egy tartályt találtak, amelyben emberi vagy állati szervek voltak. A konténert a rendőrség biztosította, és a tartalmát igazságügyi szakértői vizsgálatnak vetik alá.

Tavaly egy pszichiátriáról szabadult férfi gyilkolt meg egy idős nőt egy angliai parkban. Idén júliusban pedig számszeríjjal gyilkoltak meg három nőt az Egyesült Királyságba. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!