Óriási tömegbaleset történt Észak-Karolinában, öt ember meghalt - videó

Vágólapra másolva!
Három kamion és két terepjáró karambolozott a Wilson megyében történt balesetben szerdán.
Vágólapra másolva!

Öt ember meghalt abban a balesetben, ami Wilson megyében történt a I95-ös úton - közölték a tisztviselők szerdán. A szerencsétlenség délután fél 2 körül történt, három kamion és két terepjáró karambolozott - írja az abc11.

A tájékoztatás szerint 

egy narancsot szállító kamion nekiütközött két terepjárónak és egy tojást szállító kamionnak.

Egy másik kamiont is elért, az homokot szállított. A narancsot szállító teherautó kigyulladt, amelyik a tojást szállította, az az árokba borult. 

Legalább három embert kórházba szállítottak, az állapotukról egyelőre nincs hír.

Azt sem tudni, hogy pontosan mi történt. 

New Yorkba tartunk, szerettünk volna egy kicsit kikapcsolódni az iskolakezdés előtt.

- mondta Michael Broughton, aki a családjával várakozott a dugóban. "Ez nagyon szomorú, nagyon megérintett" - tette hozzá. 

A hatóságok tájékoztatása szerint a balesetet okozó kamionos ellen vádat emeltek.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, tízen meghaltak és csaknem negyvenen megsérültek májusban egy dél-törökországi, Mersin tartományban lévő autópályán történt buszbalesetben, amelynek során több jármű is egymásnak ütközött.

Több tömegbaleset július 4-én a reggeli órákban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Biatorbágy közelében, illetve Izsák közelében, az 52-es főúton is. Hatalmas tömegszerencsétlenség volt Szegeden is korábban a nyár folyamán. 

Tavasszal fának ütközött és felborult az angliai Doncaster közelében egy Ferrari, az autót vezető fiatal férfi a helyszínen meghalt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!