A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
Vágólapra másolva!
A Forma 1-es sztrápilóta, Charles Leclerc elég sötét képet festett a Ferrari jövőjéről. A monacói versenyző nem gondolja, hogy a hátralévő futamok bármelyikén favoritok lennének majd.

Mióta a Ferrrari Barcelonában bemutatt a fejlesztési csomagját, a csapat szenved a pattogással, olyannyira, hogy a Brit Nagydíjon teljesen le is mondtak a csomagról.

F1 Grand Prix of Hungary - Qualifying, Charles Leclerc
Charles Leclerc nem túl bizakodó a Ferrari jövőjét illetően
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Robert Szaniszlo/NurPhoto

Ezt a Hungaroringre érkezésük előtt átdolgoztak, hátha sikerül megoldani a padlólemezzel jelentkező problémát - írja a Motorsport.

Charles Leclerc szerint nem lesz versenyképes a Ferrari

Bár Leclerc a negyedik helyen ért célba Magyarországon, továbbra is "csak" a negyedik leggyorsabb csapat voltak és a monacói kételkedik benne, hogy a szezon végéig lesz futam, ahol őket kell majd megvernie a többieknek.

„Nem igazán, mármint, ha így marad az autó, akkor nem hiszem - mondta Leclerc arra a kérdésre, hogy lesz-e esélyük a jövőben a futamgyőzemelre. 

 - Monaco egy nagyon kilógó pálya, ott nagyon erősek vagyunk, de ez nem jelenti, hogy lesz még hely, ahol olyan gyorsak leszünk a szezon alatt, szóval nem, nem hiszem, hogy papíron bárhol favoritok lennénk.”

Leclerc szerint a padlólemez egy fokkal jobban működik, mint eddig, de szerinte problémáik a hétvégi Belga Nagydíjon is folytatódnak majd. Hozzátette, értik, mi a gond és jó irányba haladnk vele.

"Az a helyzet ezekkel a problémákkal, hogy vagy előjönnek, vagy sem, szóval nehéz észrevenni, hogy történt-e javulás. Lehet, hogy kevesebbszer jön elő, mármint most a pattogásról beszélek, szóval nem az intenzitásán tudunk javítani, hanem azon, hogy mikor jön elő. Szóval jó irányba lépdelünk, hogy elég lesz-e ahhoz, hogy ne jöjjön elő, abban nem vagyok biztos, úgy számolok, hogy Spában még lehet vele probléma.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!