Egy nő megállt cigit venni, miközben a gyereke az autóban meghalt

Vágólapra másolva!
Egy amerikai nő a kórházba sietett a gyerekével, akinek légzési problémái voltak, azonban még útközben megállt cigit venni. A gyerek közben meghalt az autóban. Az anya korábban azt hazudta, hogy a gyerek egy gabonapehelytől lett rosszul, de kiderült, hogy azért halt meg, mert a párja korábban a földre dobta.
Vágólapra másolva!

Az alabamai Samantha McCormack 2019 szeptemberében a csecsemőjével együtt elindultak a kórházba, mert a 18 hónapos gyereknek légzési nehézségei voltak. 

Azonban útközben megállt, hogy cigit vegyen és tankoljon.

 Ekkor találkozott a barátja, Robert Elmore nővérével. A nő észrevette, hogy Samatha autójában a gyerek nem reagált semmire, és nehezen lélegzett. Ezért hívta a 911-es segélyhívót. Amikor a mentők odaértek, a gyerek már nem lélegzett és már ki volt hűlve. A csecsemő életét már nem lehetett megmenteni. 

Az anya a rendőröknek azt mondta, hogy már reggel úgy talált rá a gyerekére, hogy fulladozott a gabonapehelytől. Ezért indult el vele a kórházba. Később azonban a rendőrök kihallgatták a párját is, aki bevallotta, hogy a nő csak őt próbálta meg fedezni. 

A férfi ugyanis a gyerekkel volt, amikor az meghúzta a mellkasán a szőrt, emiatt pedig a földre dobta. 

A gyerek az eddigi információk szerint azért halt meg, mert beütötte a fejét. 

A bíróság a férfit életfogytiglani büntetésre ítélte, ahonnan feltételesen sem szabadulhat. A nőt közel egy évvel később 25 év börtönbüntetésre ítélték - írja a People

Ahogyan megírtuk, embertelen módon kínozta gyerekét egy Chester megyei férfi és új élettársa. A 12 éves Malindát még az iskolából is kivették, hogy az ne tudjon beszélni róla, hogyan bánnak vele. Addig ütötték-verték és ézehtették, hogy a kórházban utolsó percben sikerült megmenteni az életét. Lesoványodva, több csonttöréssel, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Egy indiai anya a gyereke apja utasítására egy krokodilokkal teli folyóba dobta a 6 éves fogyatékkal élő kisfiát. A hírek szerint a szülők szombat este összevesztek hatéves fiuk miatt, és az anya kétségbeesett, és beledobta a fiút egy csatornába, amelyről tudható volt, hogy tele van krokodilokkal. Az is kiderült, hogy a nő párja többször is felszólította a nőt, hogy dobja be a gyereket a krokodilokkal teli folyóba. Az eset után szemtanúk hívták a rendőrséget, akik búvárokat küldtek a fiú keresésére, de aznap este már nem találták meg a gyereket. A mentőcsapat vasárnap reggel visszatért, és megtalálták a gyerek holttestét, amin harapásnyomok voltak. 

Nemrégiben egy döbbenetes videó jelent meg egy apáról, aki halálra kínozta gyerekét egy futópadon. A szörnyű videón az látható, ahogy az apa egy futópadon edzette a kisfiát. A fiúnak megállás nélkül nagy sebességgel kellett futnia, majdnem felborult, végül elfogyott minden ereje és összeesett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről