A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szakadékba zuhant egy autó Nyergestetőn, egy ember meghalt

Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, négyen megsérültek hétfőn, miután egy autó a szakadékba zuhant Nyergestetőn.
Vágólapra másolva!

Egy ember meghalt, négyen megsérültek hétfőn délelőtt 10 óra körül, miután egy autó a szakadékba zuhant Nyergestetőn

- tájékoztatott a Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség, amiről a maszol.ro számolt be.

Az öt utas közül egy meghalt, a helyszínre érkező mentőcsapatok nem tudták megmenteni az életét.

 Az egyik sérült a roncsok közé szorult, elvesztette az eszméletét, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba. A többi sérültet is kórházba kellett vinni. 

Úgy tudni, az autó Kézdivásárhely felől haladt Csíkkozmás felé, amikor egy kanyarban a sofőr elveszítette uralmát a jármű fölött és az a szakadékba zuhant.

A mentésben a hegyimentők és önkéntes tűzoltókat is részt vesznek. 

A 878 méter magas hágó a Kászoni- és a Csíki-medence között biztosítja az átkelést.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, felborult egy autó májusban a Beszterce-Naszód megyei Petresen. A kocsit egy 16 éves fiú vezette, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A baleset miatt hét fiatalt vittek kórházba. Halálos autóbaleset történt Temesvár mellett is. Egy sofőr egy kanyarban elvesztette az uralmat a járműve felett, az felborult és darabokra tört. A férfi utasa, egy 17 éves lány meghalt a szerencsétlenségben. Az illetőnek öt napja volt jogosítványa, az autót pedig vasárnap kapta.

Néhány hónapja egy kétéves kislányt találtak holtan egy szakadékban Romániában, erőszak nyomai voltak a testén. A szakadék mintegy 400 méterre volt attól a helytől, ahonnan eltűnt. A rendőrség gyilkosságra gyanakszik. Pécelen is szakadékba zuhant egy gyerek, de a nyolcéves kisfiút sikerült kimenteni.

Mogyoródon egy helyben állt egy autós, amikor belerohant egy másik. A jobbról érkező fehér Suzuki vezetője türelmesen kivárta, hogy balra tudjon kanyarodni, de elindulás után egyből nekiment a Bpiautosok.hu dugóban várakozó olvasójának. A Suzukiban senki nem volt bekötve, a sofőr lefejelte a szélvédőt. A videó beküldője szerint a kiérkező rendőr sem igazán értette, ezt mégis hogyan sikerült összehoznia a sofőrnek.

Nem használta a biztonsági övet egy autós, nagy szerencsével mégis túlélt egy balesetet. A fehér autó elé váratlanul kikanyarodott egy másik, a sofőr már nem tudta elkerülni az ütközést. Előbb az SUV-nak, aztán a parkoló autóknak ütközött neki, és mivel nem használta a biztonsági övet, kirepült a szélvédőn. A csodával határos módon karcolásokkal úszta meg a balesetet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!