A saját autójával gázoltak halálra egy anyát, miközben a gyereke is a kocsiban volt

Vágólapra másolva!
Egy ohiói tanár a munka után elment a bébiszitterhez, hogy felvegye a gyerekét. Miután beültette a gyereket az autóba, eszébe jutott valami, és visszament a bébiszitterhez. Amikor visszaért azt látta, hogy a kocsiját éppen ellopják, benne a gyerekével. Megpróbálta megállítani a kocsit, de a tolvajok elgázolták. A nő belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

A 29 éves Alexa Stakely egy ohiói iskolában tanított. Csütörtökön este, miután végzett a munkájával a terepjárójával elment a gyerekéért, akire addig egy bébiszitter vigyázott. Amikor beültette a 6 éves gyerekét az autóba eszébe jutott, hogy valamit elfelejtett, ezért visszament a bébiszitterhez. 

Ezek után, amikor újra el akart indulni azt látta, hogy két férfi éppen ellopja az autóját, amiben ott ült hátul a gyereke is. 

A nő minden erejével megpróbálta megállítani az autót, de a tolvajok elgázolták. A nőt másnap hajnalban találták meg a rendőrök. Pár órával később belehalt a sérüléseibe. 

A hivatalos közlemény szerint az autót nem vitték messzire a tolvajok, a közelben megtalálták a rendőrök, a nő fia éppen aludt, ő nem sérült meg. 

A rendőrök két férfit keresnek, akik előbb ellopták az autót, majd halálra gázolták a nőt. Szemtanúk láttak aznap este két férfi átfutni a környéken, a baleset napján, korábban pedig térfigyelők kamerák vettek fel egy bandát, amint a közeli lakások körül sétálgatnak. Két férfire megegyezett a személyleírás. 

A nő öccse egy interjúban elmondta, hogy abban reménykedik, hogy a tettesek feladják magukat – írja a Huffpost

Ahogy korábban megírtuk, a rendőrök letartóztattak egy kaliforniai férfit, miután állítólag lefejezte idős szüleit egy lakókocsiparkban és a család kutyáját is megölte. Egy szomszéd szerint a férfinak drogproblémái voltak.

A washingtoni rendőrség gyilkossággal vádol két nőt, akik megöltek egy férfit, aki sugar daddyként kitartotta őket. A nők levágták a férfi hüvelykujját is, hogy továbbra is hozzáférhessenek a számláihoz.

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, egy 26 éves férfi számszeríjjal ölt meg három embert a saját házukban Hertfordshire-ban. A három áldozat egy BBC kommentátor felesége és két lánya - 61, 28, 25 évesek - volt. A rendőrök azórta elfogták a férfit. 

Hátborzongató látvány fogadta a rendőröket egy essexi lakásban: egy idős házaspár oszló maradványait találták meg, akiket már évek óta eltűntként kerestek. Mint kiderült, saját lányuk végzett velük még 2019-ben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről