A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
15:55VívásOlha Kharlan-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
15:55VívásSara Balzer-Luca Szucs
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Egy víziló megölte a gondozóját Indiában

Vágólapra másolva!
Az 53 éves Santosh Kumar Mahto pénteken ment be egy víziló kifutójába, állítólag azért, hogy egy újszülött borjút arrébb tegyen. Ekkor történt a tragédia.
Vágólapra másolva!

Tragédia történt Ráncsi város Bhagwan Birsa nevű állatkertjében pénteken. Egy gondozóra rátámadt egy víziló, az illető belehalt a sérüléseibe - közölte a park illetékese, amiről a The Indian Express számolt be.

Az 53 éves áldozat, akit Santosh Kumar Mahto néven azonosítottak, állítólag azért ment be a kifutó területére, hogy egy újszülött borjút arrébb tegyen. Az anya víziló súlyos sérüléseket okozott a gondozónak.

Sajnos a gondnok belehalt a sérüléseibe vasárnap reggel egy magánkórházban

– mondta az állatkert igazgatója, Jabbar Singh. Hozzátette, hogy vizsgálatot indítottak az esettel kapcsolatban és a család kártérítést fog kapni.

A területen  112 gondozót alkalmaznak, köztük sok az állandó munkavállaló. 

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, szívrohamban halt meg egy 23 éves állatkerti gondozó Mexikó nyugati részén, miután egy bengáli tigris megtámadta.

A férfi épp a drótkerítésen átnyúlva simogatta a tigrist, ami aztán hirtelen elkapta a kezét és ráharapott.

A fájdalmasan felkiáltó José De Jesúst mentők vitték kórházba, de nem engedte az orvosoknak, hogy amputálják a sérült kezét. Az orvosok szerint a diabétesszel küzdő férfi néhány órával később súlyos szívrohamot kapott, amit nem élt túl.

Arról is írtunk, hogy Ukrajnában egy tigris ölte meg a gondozóját. A 47 éves férfi a biztonsági előírásokat megszegve egyedül ment be etetéskor a vadállat ketrecébe, ahol a tigris valamiért rátámadt és átharapta a torkát.

Különös baleset folytán halt meg az egyesült államokbeli Topeka Állatkert és Természetvédelmi Központ egyik madara. Az ötéves strucc lenyelte az egyik állatkerti gondozó kulcsait. 

Nemrég egy elefánt halálra taposta idomárját, miután a férfi egy bambusznáddal megütötte őt. A közel egytonnás elefánt egy dél-indiai elefántszafari park nyílt mezején taposta meg a gondozót. Az incidensről készült sokkoló felvétel gyorsan terjedt az interneten. Az idomár a 62 éves M Balakrishnan volt, akin hivatalos boncolást végeztek, mielőtt a holttestét átadták a hozzátartozóinak.

A jelentések szerint a tragikus eset miatt vizsgálatot indítottak az elefántszafari park ellen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!