A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Megkéseltek három nőt New Yorkban

Vágólapra másolva!
Vasárnap este történt két brutális támadás, az egyik Queens egyik metrómegállójánál. A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit.
Vágólapra másolva!

Megkéseltek három nőt New Yorkban vasárnap két támadás során. Az egyik Queens egyik metrómegállójánál történt - írja a New York Post.

A rendőrök elmondása szerint 

a városrész Richmond Hill szakaszán, a Jamaica-Van Wyck pályaudvar magasföldszintjén több alkalommal megszúrtak egy 23 éves nőt 20 óra 30 perc körül.

Az áldozatot stabil állapotban szállították kórházba; a rendőrök őrizetbe vettek egy férfit. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen kapcsolat van az áldozat és támadója között, ha egyáltalán ismerik egymást.

Több mint két órával később egy 27 éves és egy 33 éves nőt késeltek meg Manhattan alsó részén

 – közölte a rendőrség. Verekedés tört ki egy bárban, melynek során a fiatalabb nőt hátba szúrták, a másik áldozatot a nyakán és a törzsén sebesítették meg. Mindkettőjüket a Bellevue Kórházba szállították, állapotuk stabil. 

Egy személyt őrizetbe vettek, de azt nem árulták el, hogy gyanúsított-e vagy csak tanúként hallgatják ki.

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, öt embert, köztük egy fiatalkorút tartóztattak le gyilkossági kísérlet miatt Bristolban, miután késsel támadtak egy férfira a Rawnsley Park közelében. Az elmúlt hetekben több késes támadás is történt Angliában, szerdán tizenkét alkalommal szúrt meg egy brit katonát egy őrjöngő férfi, májusban pedig egy nőt késeltek meg egy lutoni iskola mellett.

Nemrég apja holtteste mellett várta a helyszínre érkező rendőröket és a mentőket egy fiatal demecseri férfi, miután több késszúrással kivégezte azt alvó férfit. Elmegyógyintézetbe került, feltehetően skizofréniában szenved. A helyiek nem értették, hogy a jó viszonyban lévő, együtt élő apa és fia között mi történhetett. 

Sokan már az eset után egyből úgy vélték, hogy az amúgy is pszichés gondokkal és vélhetően skizofréniával küzdő fiatal egyáltalán nem direkt végzett édesapjával.

 Többen azt mondták, hogy a férfi halott volt, vagy éppen fia halottnak hitte akkor, amikor megvágta őt késsel. A környékbeliek szerint a férfi sokszor volt zavart, illetve szerintük édesanyja halála után roppant meg.

Néhány hete pedig egy férfi élettársát késelte halálra Tiszaszederkényen.

Az illető kegyetlenül meggyilkolta a nőt, a brutális bűncselekmény után magával is végezni akart, hasba szúrta magát. Kórházba vitték, életveszélyesen megsérült. Egy másik férfi azért szúrt, mert barátja beragasztotta a lakása ajtaját.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!