A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Két napig kiáltozott segítségért egy patakba esett asszony Besztercebányán - videó

Vágólapra másolva!
A 67 éves asszony Besztercebányán esett bele az egyik patakba. Ezek után két napig kiáltozott segítségért, mire szerdán kimentették a vízből. Amikor megtalálták, az asszony dezorientált volt és ki is volt hűlve. A hatóságok ezek után betekerték egy termofóliába, majd beültették a mentőautóba. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az asszony hogyan esett bele a patakba.
Vágólapra másolva!

A 67 éves asszony Besztercebányán esett bele az egyik patakba. Ezek után két napig kiáltozott segítségért, mire szerdán kimentették a vízből. 

Amikor megtalálták, az asszony zavart volt és ki is volt hűlve.

A hatóságok ezek után betekerték egy termofóliába, majd beültették a mentőautóba. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az asszony hogyan esett bele a patakba - írja a Paraméter cikke alapján a Bors

Ahogy azt korábban megírtuk, júniusban, felvidéken hét fürdőzőt ragadt magával a Garam folyó a hétvégén, öt embert sikerült partra segíteni, de két fiatal eltűnt. Holttestüket négy nap után találták meg. A tragédia június 8-án szombaton történt, amikor egy hétfős fiúcsoport úgy döntött, úsznak egyet a Garam folyóban. Nem ez volt az első alkalom, hogy a baráti társaság a folyóhoz ment fürdeni. Egyik pillanatban még felhőtlenül úszkáltak, a másikban pedig hirtelen már az életükért harcoltak. A tragédiát az okozta, hogy az árvizek után nagyon magas volt a vízszint, és erős volt a sodrás. 

Csaknem abban az időben történt egy másik tragédia is, egy hatéves kislány fulladt vízbe a szlovákiai Pohorelá községben, őt is a megáradt Garam folyó ragadta el. A kislány a folyó partján játszott, amikor beleesett a vízbe, holttestét kilométerekkel arrébb találták meg a szlovák hatóságok.

Szintén júniusban, a Dunánál is megtörtént a tragédia. A Sári zsiliphez riasztották a kutatómentőket június 23-án. A Dabashoz közeli zsilipnél búvárok kezdtek kutatni a nő után, akit kutyájával együtt sodort el a folyó a Duna-völgyi-főcsatornán. Holttestére órákkal később bukkantak rá, azonban kutyája azóta sem került elő. Egy arra járó felfigyelt egy kutyára, aki kétségbeesetten kereste a gazdáját, a folyó mellett hagyott övtáska és póráz közelében. Ugyanis kiderült, a nő két kutyát sétáltatott, mikor játszani kezdett velük, a főcsatorna partján. Ekkor az egyik kutya a folyóba esett és elragadta a sodrás. A nő megpróbálta kimenteni az állatot a vízből, de maga is beleesett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!