A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Kisiklott egy vonat Oroszországban, ketten meghaltak, több mint 140-en megsérültek - videó

Vágólapra másolva!
Hétfőn kisiklott egy személyvonat Oroszország déli részén és több tucat ember megsérült. Nyolc vagon kirepült a sínekről - közölte az ország állami vasúttársasága.
Vágólapra másolva!

A személyvonat a tatárföldi Kazanyból a Fekete-tengeri Adlerbe tartott 800 utassal, amikor a Moszkvától mintegy 1200 kilométerre délre fekvő Kotyelnyikovo város vasútállomásának közelében egy Kamaz teherautóba csapódott. Az ütközés következtében a vonat nyolc kocsija kisiklott - közölte a rendkívüli helyzetek minisztériuma.  A tárca tájékoztatása szerint a mentőegységek 324 munkatársukkal  megkezdték a helyszínen a szerelvényben rekedt utasok kimentését és a sérültek ellátását, valamint mentőhelikoptereket is bevetettek.

A teherautó vezetője megszegte a közlekedési szabályokat és a tilos jelzés ellenére a vonat elé hajtott egy vasúti átjáróba

  - közölte a társaság. 

A Mash Telegram-csatorna szerint a szerencsétlenségben legalább két ember meghalt, de a halálos áldozatok száma még emelkedhet.

 Az Interfax hírügynökség úgy tudja, a balesetben akár százan is megsérülhettek, de ezt hivatalos forrásból még nem erősítették meg. A helyi hatóságok által megosztott képeken az oldalára dőlt kocsik, a fülkékből kimenekülő utasok és a helyszínen lévő tűzoltóautók látszottak. Vizsgálat indult a baleset ügyében - írja a The Moscow Times.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy viccből vonatbalesetet okozott egy youtuber, aki átállította a síneket, hogy a mozdony belehajtson egy álló teherautóba.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!