A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Leszakadt egy harmadik emeleti erkély Olaszországban, többen meghaltak

Vágólapra másolva!
Borzalmas baleset történt Olaszországban, leszakadt egy lakóház erkélye maga alá temetve több mint egy tucat embert.
Vágólapra másolva!

A nápolyi Scampia külvárosában található Vela Celeste lakóépület egyik harmadik emeleti lakásának a terasza vált el az épülettől és szakadt le tegnap este. A teraszon többen is tartózkodtak, rohammentők érkeztek a helyszínre, hogy kiszabadítsák az embereket a törmelékek alól. 

Két ember meghalt és legalább 13-an megsérültek.

Egy 29 éves férfi azonnal, egy 35 éves nő pedig a kórházba szállítást követően halt meg. A sebesültek között hét gyerek is van. A Daily Mail szerint egy gyermek állapota válságos. A két és tíz év közötti gyerekeket a santobonói gyermekkórházba szállították. 

Az áldozatok és a sérültek is ugyanahhoz a családhoz tartoznak, akik nagy valószínűséggel - az esti hőség miatt - néhány órát az épület erkélyén töltöttek. Közvetlenül az összeomlás után sok ijedt ember özönlött az utcákra. A Napoli Corrieri közlése szerint körülbelül 800 embert evakuáltak.

A rémült szomszédok földrengéshez hasonlónak írták le a történéseket

- írja a Pamfleti. 

Hasonló tragédia történt májusban, amikor négy ember meghalt, és több tucatnyian megsérültek, miután a mallorcai Playa de Palma Medusa Beach Club nevű tengerparti bárban az alagsorba omlott egy épület. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!