Nem is gondolná, hogy egy korábbi légiutas-kísérő szerint kik a legjobb utasok

Vágólapra másolva!
Egy légiutas-kísérő rengeteg emberrel találkozik egy nap a munkája közben, ennek köszönhetően pedig remekül ismeri az ember típusokat. Az korábbi légiutas-kísérő, akiből azóta pornómodell lett elmondta, hogy kik voltak a legjobb utasok.
Vágólapra másolva!

Sky Taylor közel 17 évig dolgozott a Virgin Atlantic légitársaságnál mint légiutas-kísérő. Az évek alatt rengeteg emberrel találkozott, és a 

tapasztalatai szerint a legjobb utasok a focisták voltak és a családjaik.

 Bevallása szerint az emberek gyakran azzal kritizálják a focistákat, hogy a magas fizetésük miatt beképzeltek, a tapasztalatai szerint azonban ez nem így van. 

Azt mondanám, hogy focisták és a családjaik elképesztőek, és valószínűleg ők voltak a legkedvesebb utasok”

 – mondta Sky Taylor. Majd hozzátette, hogy az egyik alkalommal a Manchester United egyik leghíresebb játékosát szolgálta ki, de ő nem is tudott róla, nem ismerte fel, csak utólag tudta meg. A játékos tisztelettudó és udvarias volt. 

A légiutas-kísérőből lett pornómodell elmondta, hogy többször is előfordult, hogy nem ismert fel egy-egy sztárjátékost, annyira szerények voltak. Utólag kérdezett meg másokat, majd csak annyit gondolt magában, hogy „úristen”. 

Sky Taylor úgy összegzett, hogy a focisták, akikkel találkozott hiába voltak híresek, tisztelettel bántak a többiekkel és kedvesek voltak

 - írja a Daily Mail

Korábban elmondta, hogy a focistákkal ellentétben az influencerekkel sok gond volt. Elvárták, hogy felismerjék őket és rengeteg elvárásuk volt, sokan azt sem értették meg, hogy egy beteg gyereket, aki nem tud máshol utazni, miért visznek fel az első osztályra. Rajtuk kívül még azokkal az anyukákkal volt gond, akik nem voltak hajlandóak vigyázni a gyerekeikre. 

Korábban egy floridai légiutas-kísérő elárulta mire figyeljünk mikor repülő utat tervezünk. Elmondta, hogy a legfontosabb, hogy hagyjunk bőven időt az átszállásra, valamint ne essünk pánikba a repülő út közben. 

A repülés sokak számára nem tartozik a hétköznapi dolgok közé, ezért előfordul, hogy csak az utazás során szembesülünk olyan helyzetekkel, amikre ha előre felkészülünk, sokkal élvezetesebbé vagy gördülékenyebbé tehetjük az egyébként többórás, sokszor kényelmetlen repülőutat. Néhány stewardess megosztott pár tanácsot, amivel megismerhetjük a repülési etikettet, vagy éppen könnyebbé tehetjük saját magunk számára az utazást.

Egy fiatal stewardess őszintén beszélt arról, hogy milyen hátrányai vannak a munkájának, amit a legtöbb ember nem is gondol. A rosszkedvű utasokon át a magányig több dologgal is meg kell küzdeniük.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről