A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Azt hazudta a párjának egy férfi, hogy rákos, miközben a másik barátnőjének akart tetszeni

Vágólapra másolva!
Egy férfi azt hazudta barátnőjének, hogy csontrákos, miközben "párhuzamos életet" élt, és több barátnője volt. Mint kidferült, azért borotválta le a haját, mert a másik barátnőjének az tetszett.
Vágólapra másolva!

Az USA-ban élő Hayley Davies és a barátja csak négy hónapja volt együtt, amikor egy nap a munkából hazatérve közölte vele, hogy rákos és meg fog halni. Mióta összejöttek, azóta panaszkodott hátfájásra a férfi, de később azonban azt állította, hogy ez valami sokkal baljósabb dolog volt - számolt be a Daily Star.

"Lényegében csak azt mondta nekem egy nap: "Tudod, hogy rossz a hátam? Ez tulajdonképpen csontrák ... és bele fogok halni" - mondta. 

 Természetesen nem gondoltam arra, hogy egyből hazudik.

image

Mondtam neki, hogy ha van olyan vizsgálat amelyre el kell menni szóljon, elkísérem. Igazán mellette akartam lenni.

Hayley 23. születésnapján azonban gyanítani kezdett valamit, amikor a barátja azt állította, hogy rosszul érzi magát az állítólagos rákgyógyszer miatt, ezért otthagyta a lányt a születésnapi buliján.

Haliey ekkor megkérte, hogy 

mutassa meg neki a gyógyszert, amit szedett, ő pedig egy üveg antibiotikumot mutatott be, azt állítva, hogy kiürítette az eredeti tartalmát, és a rákgyógyszereivel töltötte meg.

"Rosszul éreztem magam, még ha "bizonyítékot" is kértem tőle, de sok apró dolog volt, ami valahogy gyanúra adott okot. És amikor még "igazi" gyógyszeres üvege sem volt, elkezdtem igazán figyelni a viselkedését” – mondta Hayley.

"Egy este nem küldött nekem videókat, és furcsának tartottam, mert mindig szokott. Megkérdeztem, miért, és azt mondta, hogy "egy barátjával van". Akkor még nem akartam szembesíteni, mert nem akartam, hogy megpróbáljon elrejteni bármilyen bizonyítékot is, de ekkor tudtam, hogy a következő alkalomkor átnézem a telefonját."

Ekkor Hailey elkezdete kideríteni azt, hogy mi is történik valójában.

„Másnap átjött, én pedig napoztam” – mondta Hayley, aki úgy érezte, hogy a férfi megpróbál elrejteni valamit, ezért azt mondta neki, hogy adja oda a telefonját.

„Egyenesen a galériájába  mentem, az előző estéről akartam nyomokat szerezni, amikor nem küldött videókat arról, hogy mit csinál...Majd megláttam, hogy egy lánnyal volt, randevúztak és fotókat is készítettek róla.

Ezután beszaladtam a házba, bezártam az ajtókat, és teljesen átnéztem a telefonját. Őrület volt, annyi lányt találtam... még kirándulni is járt velük. Aztán bejött egy Snapchat valakitől, akit az én becenevemen hívott..feleségem..megnyitottam, és ez állt rajta: „Szeretlek”.

Hayley azonnal felhívta a rejtélyes barátnőt, akivel aztán együtt dolgoztak azon, hogy kiderítsék, miket rejtett még el előlük a férfi. Amikor Hayley a rákról kérdezte, a másik barátnője azt mondta, hogy nem tudott róla semmit.

"Egy nappal a születésnapom előtt leborotválta a fejét, mondván ki fog hullani a haja a rákkezeléstől" - árulta el Hayley.

A lány pedig azt mondta nekem, hogy azért borotválta le a fejét, mert azt mondta neki, hogy szereti a borotvált fejű srácokat.

Ahogy Hayley átbeszélte a történteket „a másik nővel” egyre több minden derült ki. Mindezek ellenére a férfi nem vallotta be, hogy kitalálta a rákbetegséget, vagy hogy hűtlen lett volna Hayley-hez. Csak évekkel később vallotta be, amikor Hayley már több mint 830 000 követőt gyűjtött össze a TikTokon.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!