Kiderült, mit csinált a rendőr, aki már a merénylet előtt tudott a fegyveresről

Donald Trump, DonaldTrump, merénylet, lövés, kampány, alatt, meglőtték, vérzik, fül, fülön lőtték Trumpot, 2024. 07. 13.
Fotó: MTI/AP/Evan Vucci
Vágólapra másolva!
Egy bűnüldözési szakértő csatlakozott vasárnap a Fox News Night című műsorhoz, hogy részletezze, mi történt, amikor Trump volt elnök pennsylvaniai gyűlésén egy rendőr állítólag szembeszállt a fegyveressel egy háztetőn a szombati halálos lövöldözés előtt.
Vágólapra másolva!

A Fox Newson azt írják, hogy Randy Sutton nyugalmazott Las Vegas-i rendőrhadnagy szerint egy rendőrtisztet riasztották a fegyvereshez, akit később a 20 éves Thomas Matthew Crooksként azonosítottak, és megpróbált szembeszállni vele a tetőn, de "nem volt létra" vagy feljutási pont. Sutton forrásai szerint a rendőr úgy döntött, hogy egy másik rendőr hátára mászva éri el Crooksot.

 

Miközben felemelkedett a tetővonal fölé, a gyanúsított hirtelen ráfogta a fegyverét, a tiszt lehajolt, és amikor ez megtörtént, leesett a másik tiszt hátáról

 - mondta Sutton. Sutton kifejtette, hogy ez nem olyan helyzet volt, amikor a rendőr "gyáva tettet" követett el, és ezzel megcáfolta azt a korábbi jelentést, amely szerint a rendőr esetleg meghátrált, amikor szembeszállt Crooksszal.

 

Ez egy olyan tiszt, aki megfigyelést végzett, látta, hogy lövés készül, és leesett a másik tiszt hátáról

- mondta Sutton.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről