Vágólapra másolva!
Mallorca lakói már nem érezték magukat biztonságban, és mivel a rendőrség nem lépett közbe, úgy döntöttek, saját kezükbe veszik az igazságszolgáltatást és megpróbáltak meglincselni egy algériai migránsokból álló bűnbandát.
Vágólapra másolva!

Mallorcán a helyiek megpróbáltak meglincselni egy algériai migránsokból álló bűnbandát. A magyar turisták körében is népszerű sziget fővárosának, Palma de Mallorcának El Molinar nevű részén élők megelégelték a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket. Elmondásuk szerint egy algériai férfiakból álló csoport az utóbbi időben késsel és más veszélyes tárgyakkal fenyegette, valamint kirabolta az időseket és fiatalokat egyaránt. 

A környék lakói emiatt már nem érezték magukat biztonságban, és mivel a rendőrség nem lépett közbe, úgy döntöttek, saját kezükbe veszik az igazságszolgáltatást.

A héten körülbelül ötven helyi lakos megrohamozta azt a házat, amelyet a migránsok foglaltak el. Először az ajtón és az ablakokon dörömböltek, majd a homlokzaton keresztül felmásztak a tetőre, és végül behatoltak az épületbe, ahol elkezdték kidobálni az utcára a banda által ellopott tárgyakat.

A rendőrség még azelőtt megérkezett, hogy komolyabb összecsapás történt volna a bevándorlók és a helyiek között, így végül senki sem sérült meg. Három algériai férfit őrizetbe vettek, akiket a lakók által jelentett fenyegetésekkel, rablásokkal és egyéb bűncselekményekkel gyanúsítanak. 

A rendőrség bejelentette, hogy mostantól fokozottan járőröznek a környéken, mivel több illegális afrikai bevándorló is élhet arrafelé, akik szintén a bűnbanda tagjai lehetnek, és közük lehet más bűncselekményekhez is.

Ez már nem az első eset, hogy Mallorcán lincshangulat alakult ki. Június elején El Arenal de Llucmajor településen a helyiek szintén összefogtak, és megtámadtak egy másik algériai csoportot, akik erőszakos rablásokat követtek el - írja a Magyar Nemzet.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy illegális migráns erőszakolt meg egy 14 éves lányt Floridában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!