Elmúlt negyven, de több mint 20 milliót keres havonta a testével a gyönyörű modell

Vágólapra másolva!
Char Borley korábbi Playboy és FHM modell egy komoly, gyógyíthatalan betegséggel küzd, mai miatt gyakran napikog nem tid felkelni az ágyból. Azonban még így is havi 50 000 fontot (nagyjából 23 millió forintot) keres abból, hogy erotikus képeket csinál magáról és pénzért randizik idegen férfiakkal.
Vágólapra másolva!

A modellnek azonban egy „láthatatlan” betegséggel is meg kell küzdenie, amely megsínylette az életét. Char Borley, aki 500 000 Instagram- követővel büszkélkedhet, nem hagyta, hogy a fibromyalgia és a myalgiás encephalomyelitis (ME) betegsége meggátolja jövedelmező karrierjét, amivel havi 50 000 fontot (nagyjából 23 millió forintot) keres. Annak ellenére, hogy időnként ágyhoz van kötve és elviselhetetlen fájdalmakat kell elviselnie, a suffolki modell eltökélt szándéka, hogy inspiráljon másokat, akik bármilyen rejtett fogyatékossággal küzdenek.

A 41 éves nő, aki korábban a Playboy és az FHM címlapjain is szerepelt, őszintén megosztotta harcát azokkal a nehezítő körülményekkel, amelyek nem csak őt hanem az EastEnders színésznőjét, Martine McCutcheont is megviselték.

Char Borley, Playboy, FHM, modell, betegség, ágyhoz kötöttség,
Fotó: Instagram/ char.borley / Insatgram/char.borley

Char elárulta, hogy gyakran "fizikailag is ágyhoz kötött, akár hetekig is", és "iszonyatos" fájdalmakkal küzd.

A kihívások ellenére Char a magányos férfiak "fizetett társaként" hihetetlenül sokat keres.

"Nincs más választásom, mint hogy többet pihenjek, mint mások" - ismerte el, és hozzátette, hogy a nehéz időkben járást segítő eszközökre van szüksége, és nem hajlandó elfogadni azt, hogy a fájdalom győz - árulta el a Daily Starnak.

Char folytatta: 

Nincs gyógymód; valószínűleg életem hátralévő részét fájdalomcsillapítókkal töltöm, és segítségre lesz szükségem. De nem engedem, hogy a fogyatékosságom meghatározzon, vagy útjában álljon annak, amit el szeretnék érni.

"A rajongóim imádnak, az egészségem ezen nem változtat semmit. Sokan támogatnak, a bérük hatalmas százalékát küldik el havonta. Még mindig 50 000 fontot keresek havonta, és most azon vagyok, hogy segítsek másoknak megvalósítani az álmaikat. Nagyszerű, hogy több támogatást kaphatnak, de még mindig sok a tennivaló."

Char azt állítja, hogy az orvosoknak hét évbe telt, mire diagnosztizálták, mivel csak idén márciusban közölték vele, hogy ME-je van, és azt mondta, hogy ez egy olyan folyamat, amely „nehéz” volt és továbbra is az.

Azt mondta, hogy először akkor vette észre, hogy valami nem stimmel, miután folyamatosan kimerült lett – még a hétköznapi feladatok során is. Az orvosok azonban még mindig vizsgálják, hogy Charnak van-e bármi más betegsége.

Char Borley, Playboy, FHM, modell, betegség, ágyhoz kötöttség,
Fotó: Instagram/ char.borley / Insatgram/char.borley

 

Fogalmam sem volt, hogy mi történik, és nem nyertem vissza olyan gyorsan az energiámat mint általában. És persze az izmaimban és csontjaimban is megjelent az égető fájdalom, ami gyakran teljesen mozgásképtelenné tesz.

"Mindennek ellenére óriási megkönnyebbülés, hogy végre diagnózist kapok. Számíthatok a családomra a munkahelyi csapatomra is."


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről