Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Rejtélyes körülmények között halt meg egy brit turista Görögországban

Vágólapra másolva!
Egy brit turista, aki nemrégiben rejtélyes körülmények között halt meg görögországi nyaralása során, egy jelentés szerint gyilkosság áldozata lehetett.
Vágólapra másolva!

A 44 éves férfit holtan találták a görögországi Szepszis szigetén. A hírek szerint a sziget egyik öblében lebegett. A parti őrség egyik tisztviselője elmondta, hogy az áldozatot fejsérülésekkel találták meg. 

A brit állampolgárt egy helyi kórházba szállították, mielőtt halottnak nyilvánították.

Egy rendőr azt mondta, hogy úgy tűnt, hogy a férfit a feje bal oldalán erősen megütötték. A forrás hozzátette, hogy a 44 éves férfi eszméletét veszíthette, mielőtt a vízbe került.

Egyesek most azt mondják, hogy leesett egy hajóról. Ami biztos, hogy a feje bal oldalán volt egy sérülés, és szinte biztosan eszméletlen volt, amikor a tengerbe zuhant

- tette hozzá a rendőr.

A 44 éves férfi állítólag azért tartózkodott Görögországban, hogy részt vegyen egy klasszikus jacht versenyen - írta a Fox.

Egyesek szerint azonban a férfi halálát az extrém hőség okozta.

Júniusban elviselhetetlen hőség tombolt Görögországban. A kánikula miatt egyes iskolákat és bölcsődéket is bezártak. A pokoli hőség miatt még az Akropolisz is zárva tartott délutánonként. 

görög tengerpart
Képünk illusztráció!
Fotó: robertharding via AFP / Sakis Papadopoulos

Két magyar turista is meghalt a görög hőségben a múlt hónapban. Az 59 éves nő holttestét egy gyerek találta meg a tengerben, de a középkorú férfi is a vízben lett rosszul. Közel fél órán át küzdöttek a magyar férfi életéért a parton, de már nem tudták megmenteni.

Pár nap múlva holtan találtak egy amerikai turistát is egy Korfuhoz közeli szigeten. Az elmúlt hetekben rengeteg volt a hasonló eset Görögországban.

Egy 13 éves kislánnyal egy villám végzett Görögországban. A kislány a szüleivel együtt fürdőzött az egyik népszerű görög strandon, amikor hirtelen lecsapott egy hatalmas vihar. Az egyik villámcsapás eltalálta a kislányt, aki belehalt a sérüléseibe.

Rejtélyes körülmények között halt meg két ír tinédzser is Görögországban tavaly. A két dublini osztálytárs egy osztálykiránduláson vett részt a Kükládok szigetén. Rejtélyes módon, pár óra különbséggel haltak meg. A görög média beszámolói szerint O'Donnell és a társaság többi tagja este szórakozni mentek és a fiú ittasan indult vissza a szállásra este. Miután nem jelent meg a szálláson, barátai riasztották a rendőrséget. A fiú holttestét vasárnap reggel találták meg egy ösvényen, a sziklák között. A másik fiú holttestét is a közelben találták meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről