Soros Györgyék januárban egy golyóval fenyegethették meg Donald Trumpot

Alex Soros, AlexSoros
Fotó: Stefan Wermuth/Bloomberg via Getty Images
Vágólapra másolva!
A Tűzfalcsoport nevű blog arról ír, hogy nem olyan régen Alex Soros egy olyan bejegyzést tett közzé, amellyel egy online lap szerint nyilvánosan fenyegette meg a republikánus elnökjelöltet. Akkor a konzervatív fórumok "rendkívül aggasztónak" tartották, hogy áttételesen Donald Trumpot egy golyóval fenyegették meg.
Vágólapra másolva!

A Tűzfalcsoport ismertette, hogy miután Joe Biden csúnyán alulmaradt a Donald Trumppal szembeni vitája során, Alex Soros azonnal felszólította a kétségbeesett demokratákat, hogy vessenek véget a párton belüli konfliktusoknak.  

Soros György fia azt írta az X-en:

Hagyjuk abba a saját magunk elleni futást, és fussunk az egzisztenciális fenyegetés ellen, amit Donald Trump jelent! Biden-Harris 2024!

Majd miután a hétvégén gyilkosságot kísérlet történt a republikánus elnökjelölttel szemben,

megjelent az X-en Alex Soros egy korábbi bejegyzése, amelyről a Gateway Pundit nevű St. Louis-i székhelyű online lap január 21-i cikke azt állítja, hogy Soros György milliárdos pénzember fia nyilvánosan megfenyegette a volt elnököt

- írta meg a blog. A főcíme pedig a következő volt: "Alex Soros egy golyó által ütött lyukat és 47-et tweetelt - közvetlen erőszakos fenyegetés Donald Trumpnak!". A Tűzfalcsoport emlékeztetett, ha Donald Trump újraválasztják, ő lesz az amerikaiak 47. elnöke.

Az USA Today liberális lap azonnal a segítségére sietett, és azzal próbálták a milliárdost mentegetni, hogy ő csak egy linket tett közzé a The Atlantic című lapban "a bűnözésről és az inflációs rátákról szóló cikkhez, amely egy golyó ütötte lyukat és egy 47 dolláros készpénzt tartó kezet ábrázolt." 

A blog közölte, a konzervatív fórumok már januárban "rendkívül aggasztónak" tartották, hogy Sorosék egy olyan üzenetet küldtek Twitter-fiókján keresztül, amivel áttételesen Donald Trumpot golyóval fenyegették meg. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről