Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Szörnyethalt a sofőr, aki kamionjával egy házba csapódott Texasban - videó

Vágólapra másolva!
Egy sofőr meghalt, miután kamionjával letért az útról, és két autónak ütközött, majd egy házba csapódott szombat reggel a texasi Missionben - közölte a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szerint senki sem tartózkodott a házban az incidens során. A nyomozók szerint a ház eladó volt, ezért nem lakták.

Az elsősegélynyújtók órákig dolgoztak azon, hogy az 51 éves sofőrt kihozzák a baleset helyszínéről - erősítette meg a rendőrség.

A rendőrség szerint a halál okát boncolással fogják megállapítani. Az egyik sofőrt, aki a kamion által elütött kocsiban ült, súlyos sérülésekkel szállították kórházba - írta az ABC.

Korábban arról is írtunk, hogy egy ember meghalt, sokan megsebesültek Texasban, amikor egy férfi lopott kamionnal, bosszúból belehajtott az állami közbiztonsági hivatal épületébe áprilisban.

Egy megdöbbentő esetről is írtunk korábban, amikor lakóházba rohant egy vonat Stockholm délkeleti részén. A házban nem tartózkodott senki, de a vonatot vezető nőt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A vonatokat takarító cég egyik női alkalmazottja a vonatot ellopta az állomáshelyről, majd nagy sebességgel elindult vele, és egyenesen a házba vezette. A nőt őrizetbe vették közveszélyokozás miatt. 

Arról is beszámoltunk korábban, hogy egy frontális karambol elkerülését követően családi házba rohant egy távolsági buszjárat a kelet-szlovákiai Hunfalván is. A buszon 13-15 utas tartózkodott, akik közül 6 embert szállítottak különféle sérülésekkel kórházba a mentők. 

Budafokon egy betonkeverő hajtott bele egy családi házba. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről