Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
A Mercedes hétszeres világbajnok pilótája, Lewis Hamilton csapattulajdonosként vetheti meg a lábát a MotoGP-ben, most a széria egyik legerősebb csapatát nézte ki magának.

Több megbízhatónak tűnő forrás is azt állítja, hogy Lewis Hamilton érdeklődik a gyorsaságimotoros-világbajnokságon (MotoGP) szereplő Gresini Racing felvásárlása iránt - szúrta ki Vezess.

Forma-1, F1, Osztrák Nagydíj, 2024, Lewis Hamilton
Bombaüzlet előtt áll Hamilton
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Andrea Diodato/NurPhoto

Lewis Hamilton bombaüzletre készül

A The Race értesülései szerint a hétszeres Forma-1-es világbajnok képviselete a múlt hétvégi Holland Nagydíj alatt, Assenben már a csapat vezetésével, köztük Nadia Padovani csapattulajdonossal folytatott tárgyalásokat. 

Amennyiben a versenyhatóságok jóváhagyják, még az idei évben sor kerülhet az adásvételre.

A portál kiemelte, hogy egy ilyen kapocs

 „tökéletes” lenne a Liberty Media számára, miután az amerikai médiavállalat a Forma-1 után nemrégiben a MotoGP-t is felvásárolta.

A Gresini Racing jelenleg a harmadik helyen áll a csapatok versenyében. Náluk versenyez Marc Márquez is, igaz, a spanyol klasszis jövőre a Ducati gyári csapatához igazol, de öccse, Alex marad a csapatnál. A Gresini a MotoGP egyik legnagyobb presztízsű alakulata, tekintve, hogy amióta 2022-ben a bajnokságot uraló Ducati egyik szatellitalakulatává vált, minden évben nyert futamot.

Hamilton régóta óriási MotoGP-rajongó hírében áll, néhány évvel ezelőtt még Valentino Rossi Yamaháját is kipróbálhatta, csapattulajdonosként pedig minden eddiginél közelebb kerülhetne a sorozathoz.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről