Mindenki tininek nézi ezt a férfit, pedig már 30 is elmúlt

Vágólapra másolva!
A Detroitban élő Brandon Miles Mayt mindenki tinédzsernek nézi, pedig valójában 35 éves. Bevallása szerint úgy tudja megőrizni a fiatalos külsejét, hogy kerüli a napsütést, és főleg növényi alapú az étrendje.
Vágólapra másolva!

A férfi elmondása szerint úgy tudja megtartani a fiatalos külsejét, hogy mindig is odafigyelt a táplálkozására. 

15 évesen már megpróbált főleg növényi alapú ételeket enni, a bőrére pedig még korábban, már 13 évesen elkezdett nagyon vigyázni, többek között kerüli a napfényt.

Ha úgy megy utcára, hogy süt a nap, akkor úgy öltözködik, hogy mindenét eltakarja, még egy esernyővel is védi magát. 19 éves korától pedig nem evett cukrot, gabonaféléket és szénhidrátot sem. 

Mostanra többek között friss gyümölcsöket, zöldségeket eszik, az étrendje növényi alapú, valamint alacsony higanytartamú halat szokott még enni. Ezeken felül még egy nagyon fontos dolgot emelt ki azzal kapcsolatban, hogyan tud ilyen fiatalos maradni:

 nem iszik alkoholt.

Brandon a rendszeres mozgást is fontosnak tartja, de soha nem viszi túlzásba, vagy emel nehezet, nehogy megterhelje a testét. Sokat sétál és jógázik. 

Brendont életkorát az emberek rendszerint 15 és 19 év közé tippelik, ami messze elmarad a valóságtól. A férfi szerint az is nagyon sokat számít, hogy ő fiatalként tekint magára. Bevallása szerint a test követi az elmét - írja a Daily Mail

Korábban megírtuk, egy japán kutatócsoport megfigyelte, hogy ha rendszeresen fogyasztunk kisebb halakat, az meghosszabbíthatja az életünket. A pozitív hatások leginkább a nők esetében érvényesültek. Korábbi tanulmányok már kimutatták, hogy a halevés egészségvédő hatású, és csökkenti a halálozás kockázatát. Kevés kutatás foglalkozott ugyanakkor azzal, hogy a kisebb termetű halak fogyasztása miként befolyásolja az egészségi állapotunkat. Gyermekkorom óta eszek kisebb halakat, ezért is érdekelt a téma. Most már a saját gyermekeimet is ilyen ételekkel etetem” – írta a kutatás vezető szerzője, dr. Chinatsu Kasahara a kiadott közleményben.

Az öregedés biológiai folyamatainak megértése segíthet abban, hogy hosszabb életet éljünk, és később is egészségesebbek maradjunk. Egy új tanulmány összefüggést talált az agy öregedésének sebessége és az étrendünkben található tápanyagok között.

Egyre több bizonyíték utal arra, hogy már napi egy kanál olívaolaj fogyasztása komoly egészségügyi előnnyel járhat. Egy új amerikai tanulmány szerint többek között védhet a demencia ellen is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!