Lezuhant az erkélyről egy brit turista Görögországban, szörnyethalt

Vágólapra másolva!
Egy brit turista meghalt, miután fejjel előre a földre zuhant, miközben megpróbált lemászni egy szálloda erkélyéről a görögországi Zante szigetén.
Vágólapra másolva!

A zákinthoszi rendőrség közlése szerint a 23 éves férfi szerdán megpróbált lemászni egy szálloda erkélyéről, de elvesztette az egyensúlyát, és métereket zuhant.

A Parapolitika helyi hírportál arról számolt be, hogy a férfi kétszer is megpróbált felállni, de elesett. A zákinthoszi  kórházba szállították, ahol később meghalt.

Néhány órával korábban egy másik brit férfi is lezuhant egy első emeleti erkélyről, és súlyos sérüléseket szenvedett. Bár úgy tűnik, hogy az incidensek között sincs összefüggés, a zákinthoszi  rendőrség vizsgálatot folytat - írja a Daily Mail.

Kizuhant egy szálloda ablakából és szörnyethalt egy egyéves kisfiú is. Az egész minnesotai közösség gyászolta a kisgyermeket.

A múlt hónapban arról is írtunk, hogy egy fiatal nő leesett egy futópadról a konditeremben, majd kizuhant az épület harmadik emeleti ablakából az indonéziai Pontianakban. A nő belehalt sérüléseibe. Biztonsági kamerák felvételei örökítették meg a pillanatot, amint a nő megbotlott a futógépen, majd kiesett a nyitott ablakon. A hölgy megpróbált megkapaszkodni, de nem sikerült neki. Az áldozat barátjával és testvérével ment a terembe és mindössze 30 perce edzett, amikor megtörtént a baj.

A várakozók mentették meg egy férfi életét Indiában, aki majdnem lezuhant egy erkélyről. Többen várakoztak egy erkélyen, nekidőlve a korlátnak, amikor az egyik férfi váratlanul elájult, majd háttal átbukott a korláton. A mellette álló férfi azonban még időben meg tudja ragadni a lábát, megmentve őt a zuhanástól. Ezután többen is odasietnek, hogy segítsenek, és visszahúzzák az erkélyre a férfit.

Játék közben kizuhant az erkélyről és szörnyethalt egy kislány Angliában is februárban. A kislány egy másik gyerekkel játszott a társasház erkélyén, amikor megötrtént a tragédia. A 8 éves kislány több emeletet zuhant.

Kiszakadt egy erkély korlátja, emiatt kizuhant a harmadik emeletről és meghalt egy nő 2019-ben Budapesten is. Ugyanebben az évben kiszakadt egy lakás erkélykorlátja a Harminckettesek terénél is, ketten a mélybe zuhantak, a mentők súlyos sérülésekkel vitték őket kórházba.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről