Bíróság elé áll a pornómodell, aki turmixot dobott egy politikusra

Vágólapra másolva!
Egy brit pornómodell turmixszal dobta meg az ismert politikust, Nigel Farage-t, amikor az kampányolt. A 25 éves nőnek hamarosan bíróság elé kell állnia testi sértés miatt, amiért akár félévre is börtönbe kerülhet.
Vágólapra másolva!

Nigel Farage Clacton-on-Sea városában kampányolt június 4-én, amikor kilépett egy pubból és megdobták egy banános turmixszal, ami szétfolyt az öltönyén. 

A gyanú szerint a turmixot a 25 éves OnlyFans modell, Victoria Thomas-Bowen dobta meg a politikust. 

A pornómodell a napokban elment a bíróságra az ügyben, ekkor azonban tagadta a bűnösségét, ezért a tárgyalások folytatódni fognak. A pornómodell ügyvédei jelezték, hogy szilárd bizonyítékaik vannak arra, hogy nem a nő dobta meg a politikust, amit alig várnak, hogy bemutathassanak. 

A bíróság akár 6 hónap börtönbüntetésre is ítélhetik, a tárgyalás októberben lesz. Azt nem lehet tudni, hogy Farage-nak el kell-e mennie a tárgyalásra - írja a The Sun

Ahogy azt korábban megírtuk, az OnlyFans oldalon ismerté vált pornómodell nagymama, Gina Stewartank elege lett abból, hogy mindennap tökéletesnek kell lennie a felvételeken, fotózásokon, ezért úgy döntött, hogy szakmát vált. Az új foglalkozásával mindenkit meglepett, de azért a rajongóit sem hagyja erotikus képek nélkül. A nő ugyanis leszerződött egy mesterséges intelligenciával foglalkozó céggel, majd megalkották a 28 éves, kaliforniai Ginát. 

Egy húszas éveiben járó, fiatal nő több százezres követő táborral büszkélkedhet Instagram oldalán, ahova a róla készül képeket tölti fel. A modell szinte alig dolgozik, mégis elképesztő mennyit keres évente.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy luxusprostituált is milliókat keres, pedig gyakran le sem fekszik a kuncsaftjaival. A 29 éves, Sydney-ben élő Harper Valentine elmondta, munkájának nem a leghangsúlyosabb része a szex. Vannak olyan magányos férfiak, akik nem kifejezetten szexpartnert, inkább barátot keresnek, beszélgetésekre, szórakoztatásra, esetleg közös hobbikra vagy bulizásra vágynak. Harper pedig minden ügyfelének azt nyújtja, amire leginkább szüksége van. Volt, akit elkísért egy-egy koncertre, de olyan is akadt, akivel egész este videójátékoztak.

A 35 éves, ausztrál Emily Webb vonzó külsejét használja ahhoz, hogy minden este fedél legyen a feje fölött. Saját bevallása szerint ő Ausztrália legszexibb hajléktalanja, és úgy érzi, mivel jól néz ki, nincs szüksége arra, hogy albérletet fizessen, megoldja máshogyan a lakhatást.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!