A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hazáig üldözte az UFO az ismert filmest - hátborzongató videó

Vágólapra másolva!
A díjnyertes filmkészítő megdöbbentő felvételeket osztott meg.
Vágólapra másolva!

Számos földönkívüliekről szóló film kötődik Mark Christopher Lee nevéhez. 

A díjnyertes filmes legújabb projektje kedvéért az Egyesült Királyság talán leghíresebb UFO-eseményének helyszínére, Rendlesham Forestbe látogatott el.

 1980 decemberében a közeli RAF Woodbridge katonái állították, hogy furcsa fényeket és titokzatos hajókat láttak az erdőben, ami az UFO-hívők egyik kedvelt helyszínévé vált. Amikor azonban Mark hazatért St. Albansba a látogatást követően, különös fényt vett észre az égbolton, amely hirtelen eltűnt - írja a Bors.

A Rendleshamben zajló forgatás közben furcsa, elektronikus hangokat és különös fénygömböket, valamint magas szintű sugárzást is tapasztaltunk. Ami viszont igazán furcsa, hogy amikor ma visszatértem St. Albansba, és a kertemben pihentem, a feleségem észrevette ezt a furcsa fényt az égen

- osztotta meg Mark, aki úgy véli, valami a forgatásról hazáig követte őt, az észlelt jelenséget pedig videón is sikerült megörökítenie.

Amint az a videón is látható, a fény nem mozog, csak egyik oldalról a másikra halad. Folyamatosan villog, és amikor a ház elé mentem, hogy tisztábban lássam, egyszer csak elenyészett

- tette hozzá a filmkészítő, a The Herts Advertiser beszámolója szerint.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!