A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kétgyerekes anyuka halt meg a Fülöp-szigeteken, kitört a nyaka

Vágólapra másolva!
Egy brit turista 43 éves felesége egy ugrótorony alján található matracon volt, amikor a személyzet egyik tagja ráugrott arra. A nő a magasba emelkedett, majd fejjel visszaesett a matracra. Kitörött a nyaka, ezután a vízbe esett. Egy darabig kómában volt, majd július 19-én meghalt.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy brit turista felesége egy szörnyű balesetben a Fülöp-szigeteken. A kétgyerekes édesanya egy felfújható matracról repült a levegőbe, majd fejjel lefelé visszaesett arra - írja a Dail Mail

A 43 éves, fülöp-szigeteki származású Catherine Egam Mcewan július 11-én utazott férjével, Ken Mcewannal és gyerekeikkel az országba.

 A lap képein jól látható, hogy a nő egy egy felfújható móló egyik végén fekszik a vízben, mielőtt a személyzet egyik tagja ráugrott arra a toronyból. Amint a férfi a matracra esett, a nő a levegőbe repült, de ahelyett, hogy a vízbe esett volna, fejjel csapódott vissza a matracra, elrepedt a nyaka és a tengerbe esett.

Az életmentők egy pillanatig vártak, míg felbukkan, de mozdulatlanul a víz alatt maradt.

 A 21 éves Jay Paul Ontong nevű dolgozó kétségbeesetten úszott a partra segítségért. Catherine-t kórházba szállították, egy darabig kómában volt, július 19-én viszont meghalt. A rendőrség úgy fogalmazott, hogy extrém vízisport okozta gerincsérülésben halt meg. Lapu-Lapu város polgármestere, Junard Chan július 21-én bezáratta a tornyot.

Jövő héten lesz egy találkozó az üzemeltetővel, megvitatjuk a részleteket.

Eközben az érintett cég elmondta, hogy minden látogatót tájékoztatnak az ugráló használatáról. Mint mondták, vállalják Catherine kórházi ellátásának és temetésének a költségeit. Az eset két nappal azután történt, hogy egy brit nő meghalt Görögországban úszás közben.

Nemrég arról írtunk, hogy egy 11 éves kislány meghalt Mallorca szigetén, miután leesett a hetedik emeleti erkélyről egy szállodában. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy brit turista meghalt, miután fejjel előre a földre zuhant, miközben megpróbált lemászni egy szálloda erkélyéről a görögországi Zante szigetén a hónap elején. Kizuhant egy szálloda ablakából és szörnyethalt egy egyéves kisfiú is. Az egész minnesotai közösség gyászolta a kisgyermeket.

A múlt hónapban arról is írtunk, hogy egy fiatal nő leesett egy futópadról a konditeremben, majd kizuhant az épület harmadik emeleti ablakából az indonéziai Pontianakban. A nő belehalt sérüléseibe. Biztonsági kamerák felvételei örökítették meg a pillanatot, amint a nő megbotlott a futógépen, majd kiesett a nyitott ablakon. A hölgy megpróbált megkapaszkodni, de nem sikerült neki. Az áldozat barátjával és testvérével ment a terembe és mindössze 30 perce edzett, amikor megtörtént a baj.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!