A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapata kedden a walesi The New Saints elleni hazai Bajnokok Ligája-selejtezővel megkezdi európai kupaszereplését. A Fradi hétfőn azt is megtudta, hogy továbbjutás esetén melyik párharc győztesével találkozhat a következő körben.

A magyar bajnokcsapat az elmúlt évek sikeres szerepléseinek köszönhetően ezúttal csak a selejtező második fordulójában kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, ez pedig azt jelenti, hogy ha továbbjut, akkor legrosszabb esetben is a Konferencia-liga főtábláján lesz érdekelt ősszel. Az UEFA hétfő délben Nynonban tartotta a következő körök sorsolását, így Pascal Jansen csapata megtudta, milyen csapatok várhatnak rá a következő fordulóban, amennyiben a Fradi túljut első ellenfelén, a walesi The New Saints együttesén.

Fradi
Kiderült, melyik csapatok közül kerülhet ki a Fradi következő BL-ellenfele
Fotó: Belga via AFP (Photo by NIKOLA KRSTIC / BELGA MAG / Belga via AFP)

Továbbjutás esetén a következő párharc győztesével találkozik majd a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában:

  • Santa Coloma (andorrai) - FC Midtjylland (dán)

Mindez azt jelenti, hogyha a Fradi továbbjut, akkor andorrai vagy dán ellenfele lesz a BL-selejtező harmadik körében.

A Bajnokok Ligája után az Európa-liga 3. selejtezőkörének sorsolása is megtörtént. Amennyiben az FTC nem jutna tovább walesi riválisa ellen a BL-ben, akkor az El-ben szintén kiemeltként az APOEL (ciprusi)-Petrocub (moldovai) BL-párharc vesztesével kerülne össze.

A Ferencváros kedden a walesi The New Saints elleni hazai Bajnokok Ligája-selejtezővel kezdi meg európai kupaszereplését a 2024/2025-ös idényben. A mérkőzés 20 órától kezdődik a Groupama Arénában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!