A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Újabb vérfagyasztó részletek derültek ki a Boeing repülőgépről, aminek kiszakadt az oldala - videó

Vágólapra másolva!
A januárban balesetet szenvedett Boeing repülőgép személyzete most elárult minden részletet.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, az Alaska Airlines Boeing 737 MAX 9-es gépe idén januárban szenvedett balesetet 5.000 méter magasságban repülve. A gép az Oregon állambeli Portlandből a kanadai Ontarioba tartott, amikor a repülőgépnek kiszakadt az egyik oldalpanelja. A balesetben senki nem szenvedett komoly sérülést, de az incidens után a hatóság elrendelte a típus gépeinek átvizsgálását. Illetve megállapították, hogy a panelt tartó rögzítőcsavarok hiánya okozta a problémát.

A légiutas-kísérők, az ügyet követően a történtekről nem nyilatkozhattak nyilvánosan, most azonban különféle beszámolók láttak napvilágot. Elmondásuk szerint a baleset történtekor óriási káosz uralkodott. Hangos robajt hallottak, sistergett a levegő, az oxigénmaszkok összekuszálódtak. A személyzet arról is beszámolt, hogy észrevették, hogy egy óriási tátongó lyuk keletkezett az ajtó helyén, és 

attól féltek, hogy a keletkezett vákum utasokat szippantott ki. 

A balesetről készült felvételeken is látható, ahogy az utasok síri csendben ülnek, miközben azt nézik a lyukon keresztül, ahogy a föld elszáguld mellettük. Az egyik székről a dekompresszió erejétől pedig teljesen leszakadt a kárpitozás.

A légiutas-kísérők nemcsak a gépen keletkezett károkról, de sérült utasokról is beszámoltak, köztük egy tinédzserről, akinek vörös volt az arca és a nyaka - írja a BBC.

Az utaskísérő hozzátette, hogy különösen féltették a gép hátsó része felé tartó, kísérő nélküli gyereket.

Próbálták felhívni a a pilótafülkét, de a kapcsolat megszakadt.A második légiutas-kísérő azt mondta, hogy végül a pilóták tájékoztatták őket, hogy le fognak szállni - írj a Daily Mail.

Az Origo legutóbb arról is beszámolt, hogy a szerencsétlenül járt gépet nemrégiben eladta az Alaska Airlines.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!