A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Letarolt egy sirálycsapatot egy amerikai autós ámokfutó

Vágólapra másolva!
Mintegy 25 sirályt halálra gázolt és két, a kutyáját sétáltató férfit is csaknem elütött egy férfi múlt szombaton Washington államban, a rendőrség fotók alapján keresi.
Vágólapra másolva!

Szándékosan hajtott bele a sirálycsapatba egy férfi múlt szombaton kora este a Washington állambéli Klipsan Beach tengerpartján, 

mintegy 25 sirályt taposott el 

- írta az ABC News. Ugyanez az autós kishíján elütött két, a kutyáját sétáltató férfit, akik próbálták megállásra kényszeríteni az autóst, de nem sikerült nekik. 

Az eset szemtanúi fotókat készítettek a sofőrről és autójáról, ezek alapján keresik most az ámokfutót 

- írta a portál. 

Az állami vadvédelmi hatóság a felvételeknek köszönhetően azonosította a sofőrt, és a rendőrök jelenleg is próbálják felvenni a kapcsolatot a férfival, aki feltehetően az államon kívül él" - közölték a hatóságok. A sirályok Washingtonban védettnek minősülnek, vadászatuk és halászatuk tilos - írta a portál. 

Ugyancsak büntetésre számíthat az az amerikai férfi, aki letépte egy sirály fejét, mert az belekapott a lánya sült krumplijába, míg idehaza egy férfit 8 hónap börtönre ítéltek, mert felakasztotta a kutyáját, igaz, az illető 2 év próbaidőt kapott, így nem kell börtönbe mennie. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!