Percről percre

Ukrajna rakétákkal és drónokkal támadta Oroszországot, a legnagyobb csapás Moszkvát érte

Oroszország, Ukrajna, orosz-ukrán háború, háború, katona, ágyú, Irpiny
"Irpin. Nem bocsájtunk meg" - írták a lőszerre ukrán katonák, miközben az orosz állásokat lövik Csasziv Jarnál augusztus 20-án
Fotó: MTI/AP/24. gépesített dandár/Oleh Petraszjuk
Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül5 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 911. napjáról.

 

06:24
augusztus 22, 2024
Vágólapra másolva!

Dróntámadás ért hajnalban egy orosz légibázist

A volgográdi Marinovka légibázist érte hajnalban ukrán dróntámadás, robbanásokról, tűzről számolt be több Telegram-csatorna. A beszámolók szerint hat- tíz robbanás volt. A helyi hatóságok egyelőre  nem adtak tájékoztatást a támadásról. (Kyiv Independent)

 

05:14
augusztus 22, 2024
Vágólapra másolva!

Több mint 16 ezren jöttek tegnap Ukrajnából

Magyarország területére tegnap az ukrán-magyar határszakaszon 6920 fő, a román-magyar határszakaszon belépők közül 9285 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett - közölte a legfrissebb adatokat az Országos Rendőr-főkapitányság. 

A beléptetettek közül a rendőrség 50 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében. (MTI)

04:51
augusztus 22, 2024
Vágólapra másolva!

Visszavertek egy ukrán felderítő csapatot

Egy ukrán felderítő egység próbált bejutni a brjanszki régió területére, de az orosz katonaság és határőrség ezt megakadályozta - mondta a térség kormányzója, Alekszandr Bogomaz. Orosz médiabeszámolók szerint mintegy kétszáz ukrán katona volt az egységben, de visszaverték őket, súlyos veszteségek mellet vonultak vissza. 

04:45
augusztus 22, 2024
Vágólapra másolva!

Kiderült, mik voltak az ukránok moszkvai célpontjai

Rádiókommunikációs központ, repülőtér és légibázis – ezek voltak az ukránok moszkvai célpontjai, mondta Kirilo Budanov, az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatóságának vezetője.

Budanov elmondása szerint csapást mértek a moszkvai Ostafyevo repülőtérre és a millerovói légibázisra a rosztovi régióban, ezekhez körülbelül 50 drónt használtak. (pravda.ua)

04:37
augusztus 22, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt szerdán

Előző napi közvetítésünket ITT OLVASHATJÁK!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!