A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A börtönben állt bosszút unokatestvére gyilkosán egy rab

Vágólapra másolva!
Amikor egy férfi megtudta, hogy unokatestvére gyilkosával került egy börtönbe, akkor megfogadta, hogy bosszút fog állni. A férfi megkereste a börtönben a másik elítéltet és bosszúból a fejére tetoválta az unokatestvére nevét.
Vágólapra másolva!

Miután több bűncselekményt is bevallott, a brit Wabash Valley börtönbe került Jared Harris, akinek az unokatestvérét egy kegyetlen gyilkos megerőszakolta és megölte. 

Az ügy 2005. január 30-án kezdődött, mikor a 10 éves Katie öt napra eltűnt otthonról, majd ezután a holttestét egy patakban találták meg, nagyjából 24 kilométerre a indianapolisi otthonától. 

A gyilkossággal a 39 éves Anthony Ray Stockelmant kezdték el gyanúsítani, aki először azt állította, hogy elrabolta a kislányt, az éjszaka folyamán a patakhoz vitte, ahol észrevették, hogy egy társaság drogozik. Emiatt a kislány annyira megijedt, hogy a patakba esett, majd megfulladt. Ezután Stockelman elmenekült a helyszínről. 

A nyomozók azonban nem hittek a férfinak, és vizsgálatot indítottak az ügyben. 

Fotó: WTHR

A férfi a helyszínen hagyott egy cigicsikket, amiről DNS-mintát vettek, így kiderült, hogy szándékosan ölte meg a kislányt, miután megerőszakolta

Stockelmant végül életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Csaknem egy évvel azután, hogy börtönbe került, egy másik férfit betörés miatt zártak be ugyanoda, amelyik részlegen Katie gyilkosa is volt. 

Jared Harris 2006. szeptember 19-én került börtönben, de akkor még nem tudta, hogy unokatestvére gyilkosa a közelében van. Azonban három nap múlva rájött, hogy kivel is ül egy börtönben, ezért szeptember 22-én elment a gyilkos cellájához. Ott egy akkumulátoros tetoválógéppel Stockelman fejére tetoválta a Katie’s Revenge (Katie bosszúja) feliratot. 

A férfi az eset után elmondta, hogy így állt bosszút, amiért az erőszakos gyilkos végzett a 10 éves unokahúgával. 

Fotó: Mirror

Forrás: Mirror

Ahogy azt korábban megírtuk, az elmúlt három évben rekordszámú női börtönőrt rúgtak ki, mert férfi rabokkal szexszeltek az Egyesült Királyságban. Összesen 29 nőnek kellett távoznia. 

A brit Igazságügyi Minisztérium új adatai azt mutatják, hogy a brit börtönökben folytatott 124 „nem megfelelő kapcsolat” ügyében indított vizsgálatból megdöbbentőeb sok, ötven esetben derült ki, hogy van valóságalapja. Az érintett börtönőrök közül néhányat nem rúgtak ki, csak felfüggesztették, vagy más munkakörbe helyezték át őket.  

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!