Újabb hatalmas botrány a Telegram milliárdos alapítója körül

Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy a bíróság megvonta a Telegram alapítójától a szülői jogok gyakorlását, mivel nem gondoskodott a családjáról. Eközben egy lap arról számolt be, hogy szeretője közösségi média posztjai vezettek a techmilliárdos letartóztatásához.
Vágólapra másolva!

Lehetséges, hogy a Telegram milliárdos alapítója, Pavel Durov letartóztatásához közösségi médiás bejegyzések vezettek? Egy titokzatos nő állítólag Durov repülőgépén utazott, és Instagram-posztjai segíthették a francia rendőröket a techmilliárdos nyomára akadni. Korábban is beszámoltunk arról, hogy Juljia Vavilova – aki vagy Durov asszisztense, vagy szeretője – lehetett az egyik személy, akit hétfőn szabadon engedtek a francia hatóságok. A Telegram-vezérrel együtt tartóztatták le, de Vavilova már azóta jelezte Instagramon, hogy jól van. Most fény derült arra is, hogy 

megfosztották a milliárdost a szülői jogaitól.

Irina Bolgar, aki Durov három gyermekének anyja, elmondta, hogy Svájcban a bíróság megvonta Durovtól a szülői jogokat. Állítása szerint a pert akkor indította, amikor Durov arra akarta kényszeríteni, hogy költözzön vele az Egyesült Arab Emírségekbe, majd letiltotta a bankkártyáihoz való hozzáférését, és nem fizette tovább a nő számláit - írja a Magyar Nemzet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!