A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Chloe Ayling elrablása: a modell, akinek senki sem hitt

Vágólapra másolva!
Az angol modellt, Chloe Aylingot, 2017-ben Olaszországban rabolták el, és napokig egy parasztházban tartották fogva. Chloe Ayling elrablása nagy port kavar, miután elrablói a bírósági tárgyaláson azt állították, a modell kérte fel őket az akcióra, hogy így szerezzen magának hírnevet. Chloe egy tévéműsorban cáfolta az elrablói állításait.
Vágólapra másolva!

A BBC Kidnapped című új sorozata dolgozza fel Chloe Aylingot fotómodell 2017-es elrablását. Ayling elmondta, még mindig emlékszik arra pillanatra, mikor egy torinói parasztházban felébredt. A nőt állítólag egy lengyel testvérpár, Lukasz és Michal Herba csábította Olaszországba egy fotózásra. Miután egy milánói fotóstúdióban lónyugtató ketamint fecskendeztek belé, egy torinói parasztházba vitték, ahol közölték vele, hogy egy online aukción eladják és szexrabszolga lesz. Chloe Ayling elrablása úgy ért véget, hogy a modell azt hazudta Lukasznak, hogy szereti. Emiatt a férfi elengedte, és a brit konzulátusra vitte, ahol elmesélte a történetét, a férfit pedig elfogták. 

Chloe Ayling elrablása
Chloe Ayling elrablása: senki nem hitt a modellnek. 
Fotó: Origo

Annak ellenére, hogy a testvérpárt emberrablás miatt 16 év börtönbüntetésre ítélték, Ayling arról számolt be, hogy még hét évvel az eset után is támadják a történetét és azzal vádolják, hogy ő tervelte ki az egészet. Ezért azt reméli, az emberrablásról szóló sorozat segít megérteni az embereknek a történetét. A műsorban olyan dolgok derülnek ki állítólag, amiket eddig még senki nem tudott. 

Akkoriban mindenki rám koncentrált, és senkit sem érdekelt, hogy a testvérek hogyan változtatják minden másodpercben az ellentmondásos a történetüket

- meséli a modell. 

image

Chloe Ayling elrablása : A milánói tárgyalás

A két testvér a Milánóban tartott tárgyalása vezetett oda, hogy az emberek ne higgyék el Ayling elrablását. Lukasz elmondta,

 először 2015-ben találkozott a modellel, akivel hamar összemelegedtek. Ezután nemsokkal a nő azt találtak ki, hogy rendezzék meg az elrablását, hogy amiatt híres lehessen.

A testvérpár ügyvédje, Katia Kolakowska azzal a hihetetlen történettel állt elő, hogy szerinte Ayling a 2016-ban készült, By Any Means című film alapján rendezte meg az eseményeket. Ugyanis a film, egy modellről szól, aki megszervezi az elrablását, hogy ezzel ismertséget szerezzen. Lukasz azt állította, hogy Aylingot ez ihlette meg. 

A testvérpárt végül 16 év börtönbüntetésre ítélték, Lukasz még jó pár évig börtönben lesz, testvére, Michal börtönbüntetését, fellebbezés miatt végül 5 évre csökkentették, így tavaly kiszabadulhatott a börtönből. 

Forrás: DailyMail

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!