A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Disney bejelentésének a magyarok sem fognak örülni

Vágólapra másolva!
A Disney a tervek szerint szeptemberben fokozza a júniusban induló jelszómegosztás elleni fellépést a Disney+ felhasználók számára. Előfordulhat, hogy a fiókmegosztóknak külön kell fizetniük, vagy külön előfizetést kell vásárolniuk a szolgáltatás további használatához - osztotta meg a Ground News.
Vágólapra másolva!

Egy évvel ezelőtt, amikor már a második egymást követő negyedévben azt tapasztalták, hogy csökken a Disney+ előfizetőinek a száma, bejelentették, hogy 2024 végéig szeretnék visszaszorítani a jelszómegosztást. Bob Iger a streaming szolgálató vezérigazgatója ezt a „pénzszerzés ösztönzésére” irányuló lépésnek nevezte. 

A fellépés hasonló lehet a Netflix erőfeszítéseihez, amelyek tavaly indultak el az Egyesült Államokban.

Januárban a Disney arra kérte csoportja - Disney+, Hulu és ESPN+ – előfizetőit, hogy frissítsék az előfizetői szerződést, vagyis fogadják el, hogy „korlátokat szabnak a fiók háztartáson kívüli megosztására”. 

Ezek a változások január 25-től léptek hatályba az új előfizetők esetében, és március 14-től a régebbiek körében. 

Iger szerdán azt mondta, a cég júniusban indította el jelszómegosztási kezdeményezését, de az „komolyabban szeptemberben” lép életbe. 

A júniusi bevezetés csak néhány országra korlátozódott a piacon. Egyébként egyáltalán nem volt visszajelzésünk a kiadott értesítésekkel és a már elvégzett munkákkal kapcsolatban” 

– mondta Iger a CNBC-nek az év elején.

Hugh Johnston pénzügyi igazgató szerint a szigorítás „hasznos lenne a növekedés ösztönzéséhez”. Azt nem tudni, hogyan lépne fel a cég azokkal szemben, akik mégis megosztják a fiókjukat

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!