Egy férfi hónapokon keresztül mérgezte a feleségét, hogy összejöhessen a lányával

Fotó: Richmond Police Department
Vágólapra másolva!
Egy 71 éves amerikai férfi összejött a felesége 31 éves lányával, majd közösen kitervelték, hogy megölik az idős hölgyet, hogy legálisan összeházasodhassanak és megkapják a nő után járó életbiztosítás összegét.
Vágólapra másolva!

Az Indiana államból származó Alfred Ruf a héten bűnösnek vallotta magát, miután lebukott, hogy különböző drogokat rejtett a felesége italaiba, és módszeresen adagolt neki a mérgeket – írja a Bors. Kiderült, hogy a nő első házasságából származó lánya adott egy szerekkel teli üvegcsét a férfinek, hogy azzal mérgezze meg az anyját.

Alfred Ruf módszeresen mérgezte feleségét, hogy elvehesse az asszony lányát. Fotó: Richmond Police Department / Unilad

Kezdetben azért drogozták be többször is a feleséget, hogy ameddig kiütve alszik, addig egymással szexelhessen a férfi és a fiatal nő. 

Miután többször is bevált a tervük, a hölgy lánya úgy döntött, hogy végezniük kell az anyjával, ha együtt akarnak lenni és meg akarják szerezni a lakását és az életbiztosítását. 

Ruf feleségének azonban szerencséje volt, ugyanis mielőtt végezhettek volna vele, egy alkalommal fehér port talált az üdítőjében.

 Azonnal értesítette a rendőrséget, és a vizsgálatok megerősítették, hogy a különböző drogok keveréke ekkor már nemcsak az italban, de a nő szervezetében is jelen volt.

MDMA-t, kokaint és benzodiazepint talált a rendőrség, ami megerősítette a mérgezés tényét. Ruf pedig, miután őrizetbe vették, bevallotta, mit tett. Most hétfőn vádalkut kötött, így végül 

4 év börtönbüntetésre és öt év próbaidőre ítélték a bűncselekmény miatt.

Az még nem tisztázott, hogy a felbujtó nő milyen büntetést kap.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!