A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Egy TikTok időutazó szerint napokon belül kiderül a Bermuda-háromszög titka

Óceán, tenger, felmelegedés, illusztráció
Fotó: Collection ChristopheL via AFP/© ABC - Rankin/Bass Productions - Tsuburaya Productions/Abc - Rankin/Bass Productions
Vágólapra másolva!
Számos nehézség vár még idén az emberiségre. Például mit kezdünk majd az idegenekkel?
Vágólapra másolva!

A TikTok önkéntes időutazója, Eno Alaric elárulta, hogy mi vár az emberiségre még 2024-ben. Úgy látszik, egyre több jel utal az idegenek inváziójának közeledtére...

A jóslatai szerint augusztus 9-én a Bermuda-háromszögnél felfedezünk egy gigantikus lényt, amelyről kiderül, hogy ő felelős a hajók és repülők rejtélyes eltűnéséért. Majd 15 napra rá egy földönkívüli elültet egy virágot, amelynek ha valaki elfogyasztja a levelét, telepatikus képességekkel lesz felruházva. Amennyiben pedig valaki megeszi az összes szirmát, halhatatlanná válik.

Szeptember 15-én a jóslat szerint a történelem eddigi legnagyobb hurrikánja söpör végig az Egyesült Államok keleti partján, elpusztítva Floridát.

Október 25-én egy híres celeb felfedi, hogy meghamisították a halálát. Miután fény derül az igazságra, legendásan nagy népszerűségre tesz szert!

November 12-én földönkívüliek által készített tárgyakra bukkanunk az Antarktiszon. Mint kiderül, ezek a tárgyak egy rejtélyes fertőzést terjesztenek, ami az egész világon elterjed majd. A betegségre nincs gyógymód - írja a Bors.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!