A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Leleményes ételfutár állította meg a fegyveres rablót - videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi fegyverrel, álarcban tört be egy Chick-fil-A étterembe, ezután egy kézifegyverrel megfenyegette az ott tartózkodó ételfutárt. Azt mondta a futárnak, hogy meg fog halni, ha nem nyitja ki a széfet, de mivel az alkalmazott nem tudta a széf kombinációját, úgy döntött, hogy szembeszáll a fegyveres rablóval és sikerrel járt.
Vágólapra másolva!

Az 51 éves Tommie Lee Williamst letartóztatták, miután hajnali fél öt körül fegyveres rablást kísérelt meg egy étteremben. Williams fegyverrel, álarcban tört be egy Chick-fil-A étterembe. Williams ezután egy kézifegyverrel megfenyegette az ott tartózkodó ételfutárt. 

Amikor a rendőrök megérkeztek, a bátor futár elmondta nekik, hogy ő az üzlet kiszállítója, és miközben ő bent dolgozott, a gyanúsított egy kővel betörte az elviteles ablakot, majd ezt követően bejutott a konyha területére

- írta a Gwinnett megyei rendőrség Facebook-bejegyzésében.

A gyanúsított azt mondta a futárnak, hogy meg fog halni, ha nem nyitja ki a széfet, és egy pisztolyt fogott rá. A futár nem tudta a széf kombinációját, ezért úgy döntött, hogy szembeszáll a fegyveres rablóval.

A biztonsági kamerák felvételein látható, hogy a két férfi percekig küzdött egymással, majd a futár végül megállította a fegyveres rablót. 

A dulakodás során a Chick-fil-A dolgozója sikeresen eltávolította a fegyveres rabló maszkját is, ami segített a rendőrségnek a gyanúsított azonosításában. 

A rabló ezután a hátsó ajtón keresztül elmenekült a helyiségből. A Gwinnett megyei rendőrség nyomozóinak végül sikerült azonosítaniuk a rabláshoz használt autót, ami Tommie Lee Williams letartóztatásához vezetett - írja a Fox News.

A férfit fegyveres rablással, súlyos testi sértéssel, betöréses lopással, valamint lőfegyver birtoklásával vádolják.

A betörés és lopás komoly bűncselekménynek számít a világ minden táján. Vannak azonban olyan bűnözők, akik lebuktak, nem is akárhogy. Egy chicagói háztulajdonos egy serpenyővel küzdött meg a betörővel, másból pedig szexrabszolgát csinált a fodrász, akit ki akart rabolni.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy japán ékszerboltot akartak kirabolni a tolvajok, az egyik alkalmazott azonban nem hagyta, hogy kifosszák a boltot, így egy rúddal kezdett hadonászni, hogy elüldözze őket. A bűnözök ekkor végül megfordultak és elfutottak. A gyanúsítottaknak végül semmit sem sikerült ellopni az üzletből.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!