A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Folyóba fulladt egy 13 éves gyerek Romániában

tragédia,Románia
Fotó: Facebook / maszol.ro
Vágólapra másolva!
Hétfő délután indult el úszni a tinédzser Buzău megyében, mivel nem ment haza, riasztották a hatóságokat. Éjfél után találták meg a búvárok és a tűzoltók a holttestét.
Vágólapra másolva!

Folyóba fulladt egy 13 éves tinédzser Buzău megyében - írja a maszol.ro a katasztrófavédelmi felügyelőségre hivatkozva. 

A gyerek úszni indult hétfő délután, de nem ment haza.

 Este 8 órakor kezdték el keresni a tűzoltók és a búvárok. Éjfél után találták meg a holttestét, már nem tudtak rajta segíteni. 

A rendőrség eljárást indított az ügyben. 

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, július 1-jén strandolás közben három ember tűnt el Tokaj térségében a Tiszánál. Az eltűntek keresésében a borsodi rendőrök és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai és a társszervek is részt vettek. A keresés hamar eredményt hozott, július 2-án, kedden megtalálták a fürdőzőket, akiknek csak a holtteste került elő.

 Egy 17 éves fiú és egy 16 éves lány mellett, valamint egy 49 éves férfi is a vízbe fulladt.

 Ahogy az később kiderült, a személyes holmijukat és egyikük kutyáját járókelők találták meg, akik azonnal értesítették a rendőröket. 

Idén már a Balatonon is történt tragédia. Június 23-án egy középkorú férfi úszott be a tóba Szigligetnél.

 A férfi este hat óra körül tűnt el a vízben, miután segíteni indult egy nőnek, aki az erős szélben elsodródott a matracával. A nő az ajkai férfi felesége volt, ő sérülés nélkül a partra ért. 

Szintén júniusban, a Dunánál is megtörtént a baj. A Sári zsiliphez riasztották a kutatómentőket június 23-án. A Dabashoz közeli zsilipnél búvárok kezdtek kutatni a nő után, akit kutyájával együtt sodort el a folyó a Duna-völgyi-főcsatornán. Holttestére órákkal később bukkantak rá, azonban kutyája azóta sem került elő. Egy arra járó felfigyelt egy kutyára, aki kétségbeesetten kereste a gazdáját, a folyó mellett hagyott övtáska és póráz közelében. Ugyanis kiderült, a nő két kutyát sétáltatott, mikor játszani kezdett velük, a főcsatorna partján. 

Ekkor az egyik kutya a folyóba esett és elragadta a sodrás. A nő megpróbálta kimenteni az állatot a vízből, de maga is beleesett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!