Meggyilkolt egy csecsemőt egy doktorandusz lány

Vágólapra másolva!
Halálra ítélhetik azt a fiatal doktorandusz lányt, aki a vád szerint halálra kínozta barátja hathetes kisbabáját az Egyesült Államokban, Pittsburghben. Addig ütötte, amíg a gyerek meg nem halt. Azt mondja, ártatlan, pedig a csecsemő ikertestvérét is brutálisan összeverte.
Vágólapra másolva!

A doktorandusz lány olyan kegyetlenül megverte egy kisbabát, hogy az meghalt. Az orvosszakértő szerint a fejére mért kegyetlen erejű ütésektől többszörös agyvérzése lett a csecsemőnek. 

Mindezt akkor tették, amikor a kisbaba szülei pont kórházba vitték a meggyilkolt csecsemő ikertestvérét.

Mint kiderült, őt is a lány verte meg brutálisan. Ő az ágyékán sérült meg súlyosan.

A nő azt állította, hogy kiugrott a konyhába, hogy ételt készítsen a babának, amikor sikoltozást hallott. Visszasietett, és észrevette, hogy a csecsemő lezuhant a ugrálószékéről, és azonnal hívta a 911-et.

Egy orvosszakértő azonban megállapította, hogy a kisbabát brutálisan megverték. Ahogy testvérét, aki nem élte túl a kegyetlen támadást. Az ügyészség szerint a nő őt halálra kínozta.

A 29 éves doktorandusz lányt a kisbabák szülei megbízható barátnak írták le, akire jó szívvel merték rábízni a gyerekeiket.

Ügyvédje a múlt hónapban azt mondta, ügyfele szíve fájt a kisbaba halála miatt, és ragaszkodott az ártatlanságához.

"Ha van valami, amit közvetíteni szeretne, az csak az a borzalmas fájdalom, amit érez" – mondta az ügyvéd.

A 33 éves Madison McDonald 2021 áprilisában nyugtatót adott az egy- és a hatéves kislányának, majd megfojtotta őket. Ezután besétált a rendőrségre, és mindent elmondott.

Állítólag azt mondta, hogy bármit megtett volna azért, hogy a lányait ne bántsák.

Fotó: Irving Police Department

Később kiderült, a lányait senki nem akarta bántani. Emiatt pedig a tárgyaláson a nő ügyvédje azzal próbált enyhébb ítélete elérni, hogy azt állította, a nő bolond.

A bíróságnak, Julie Kidd a nő anyja, elmondta, hogy lányánál korábban bipoláris zavart és skizofréniát diagnosztizáltak.

Azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy Julie megússza az életfogytiglani börtönt, amiről a bíróság csupán egy óra alatt döntött.

Mindeközben Madison végig ártatlannak vallotta magát, és azt próbálta elhitetni az esküdtszékkel, hogy ő valóban őrült.

Fotó: Dallas County Jail

A gyilkos anya most a büntetését tölti, a feltételes szabadlábra helyezése nélkül. A rácsok mögött pedig azzal tölti az idejét, hogy párt keres magának. Ezért regisztrált is egy levelezőtársnak nevezett oldalon, amit két barát hozott létre, hogy segítsen megváltoztatni a börtönben lévő emberek életét.

Az egyik alapító egy Sigrid nevű nő, aki maga kezdett leveleket küldeni egy gyilkosnak, miután pedig beleszeretett a férfiba, Franciaországból Floridába költözött, hogy közelebb legyen az Union börtönhöz.

A férfi, akibe szerelmes lett, Alan Wade volt. 

A gyilkost halálra ítélték, mert 2005-ben kirabolt, elrabolt egy nyugdíjas házaspárt, akiket végül bűntársával együtt élve eltemetett.

Később pedig a nő meglátogatta a férfit, majd született egy közös gyerekük is. A nő családja nem fogadta el ezt a kapcsolatot, de Sigrid nem foglalkozott ezzel, sőt még több halára ítélttel kezdett beszélgetni. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!