A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNSalim Omar Gergely
15:58TekvondoOmar Salim-Vito Dell'Aquila
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Horrorbaleset történt Floridában

Rendőr, rendőrségi, sziréna,
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN
Vágólapra másolva!
Floridában 6 gyermek és 3 felnőtt vesztette életét, amikor a vezető elvesztette a terepjáró felett az uralmat és egy út menti csatornába csapódtak.
Vágólapra másolva!

Kilenc ember meghalt, köztük több kisgyerek, egy tizedik pedig súlyosan megsérült, miután egy terepjáró korlátnak ütközött, és fejjel lefelé egy floridai csatornába csapódott – közölték a hatóságok. A terepjárót túlterhelt volt, kapacitásához képest túl sok embert szállított. A hatóságok tájékoztatása szerint egy mellékúton közlekedett, hogy kibújhasson az esetleges ellenőrzés alól. Az eset Dél-Floridában, Belle Glade közelében történt, olvasható a Mirror-on megjelent cikkben.

A 2023-as Ford Explorer állítólag négy felnőttet és hat gyereket szállított, és dél felé tartottak a Hatton Highway-en, körülbelül 19:30-kor, hétfőn.

A seriff hivatala szerint Pamela Wiggins, a sofőr, akinek kedden lett volna 57. éves, nem vette be megfelelően a kanyart, és letért az útról. A terepjáró ekkor nekiütközött egy védőkorlátnak, majd felborult, mielőtt belecsúszott az alatta lévő csatornába, amely az úttal párhuzamosan halad. 

Tom Reyes, a Palm Peach megyei tűzoltóság kapitánya az incidens kibontakozása után azt mondta újságíróknak, hogy amikor a helyszínre érkeztek, a terepjáró fejjel lefelé, részben a víz alatt volt. 

Négy ember halálát a helyszínen állapították meg, majd további öt ember a kórházban halt meg

Reyes elmondta, hogy 20 éve dolgozik az osztályon, és a hétfő esti baleset az egyik legborzalmasabb, aminek valaha tanúja volt. A Ford márkakereskedésektől szerzett információk szerint a 2023-as Ford Explorerek maximális kapacitása hét fő. A járműben azonban 10 ember utazott, amikor a baleset történt – a hírek szerint egyikük sem volt becsatolva a biztonsági övbe vagy a gyermekülésbe.

Hazánkban is előfordulnak borzalmas balesetek, nemrég Nagypeterdnél történt tragédia.  

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!