A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Kamala Harris transz aktivistákkal dolgozott együtt, akik titokban támogatják a gyermekek nemváltását

kamalaharris
Ő maga posztolt arról, milyen jól érzi magát a Pride-on.
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
A Fox News közölt arról egy friss összeállítást, hogy Kamala Harris jelenlegi amerikai alelnök egyik kormányzója hadjáratot indított azok ellen a keresztény tanácsadók ellen, ráadásul felfüggesztéssel és kirúgással fenyegetik őket, akik nem hajlandóak a nemi diszfóriában szenvedő gyermekeket rábeszélni a nemváltásra, hanem helyette pszichológusi kezelést, beszélgetést vagy más terápiát javasolnak nekik.
Vágólapra másolva!

A Fox News arról ír, hogy Pennsylvania demokrata kormányzója, Josh Shapiro, akit amúgy Kamala Harris megválasztása esetén saját alelnökének jelölne, egy nagy transznemű lobbicsoporttal együttműködve hadjáratot indított azon tanácsadók ellen, akik a nemi diszfóriában szenvedő gyermekeket anélkül támogatják, hogy a progresszív orvosi nemváltási módszerekre rábeszélnék őket.

Hadjárat a keresztény tanácsadók ellen

A portál szerint a Trevor Project, az LMBTQ-fiatalok öngyilkosság-megelőzésével foglalkozó nonprofit szervezet Shapiro irodájával együttműködve igyekezett kiszűrni azokat az engedéllyel rendelkező, keresztény tanácsadókat, akik ellenezték, hogy a nemi diszfóriában szenvedő gyermekek számára úgynevezett "nemi megerősítő ellátást" javasoljanak.

lmbtq, dragqueen
Sok szülő azt hiszi, ez normális
Fotó: V4NA

A nonprofit szervezet és Shapiro hivatala közösen dolgozott azon, hogy kiszorítsák azokat az egyéni terapeutákat, akik szerintük "konverziós terápiát" folytatnak - derül ki a Daily Caller News Foundation által közérdekű adatigénylés útján megszerzett e-mailekből. Míg a konverziós terápia hagyományosan az azonos neműek vonzalmának megváltoztatására összpontosít, ma már a nemi identitást is magában foglalja. A pennsylvaniai engedélyező testületek új, június 8-án hatályba lépett és öt testület által elfogadott irányelvei a nemileg sérült gyermekek biológiai nemének elfogadására irányuló kísérleteket - a transznemű identitás támogatása helyett - nemátalakító terápiának minősítik, jelentette a Dailey Caller.

Visszavonnák az engedélyüket

A Fox News azt is megírta, hogy az új pennsylvaniai irányelvek "erkölcstelennek" és "szakszerűtlennek" bélyegzik azokat az engedéllyel rendelkező szakembereket, akik a gyermekek nemi distresszével foglalkoznak anélkül, hogy támogatnák a kívánt transznemű identitást. 

lmbtq
Egy édesanya állítása szerint Miles 4 évesen kezdte el az anyja sminkes táskájából kivenni az eszközöket
Fotó: V4NA

Az ilyen cselekedetek büntetést vonhatnak maguk után az állami tanács részéről, beleértve a szakmai vagy orvosi engedélyek esetleges visszavonását vagy felfüggesztését.

Michael Geer, a nonprofit Pennsylvania Family Institute elnöke a hírportálnak elmondta, hogy Shapiro intézkedése "akadályozza a tanácsadók és terapeuták képességét, hogy segítsenek a pácienseiken, és büntetéssel fenyegeti azokat, akiknek a szexualitással és a nemekkel kapcsolatos meggyőződése eltér a kormányzóétól".

"Azoknak a pennsylvaniaiaknak, akik segítséget keresnek a nem kívánt azonos nemű vonzalommal vagy nemi diszfóriával való szembenézésben, szabadon kellene beszélniük olyan professzionális tanácsadókkal, akik segíthetnek nekik személyes céljaik elérésében" - áll a közleményben.

"Megsértődtünk, de nem lepődtünk meg, hogy a tanácsadás választásának ellenzői igazságtalanul célba veszik keresztény tanácsadóinkat, akik tiszteletben tartják az ügyfelek céljait, és támogatják azokat, akik testükkel akarják megélni hitüket" - mondta Anne Edward, az egyik hitalapú tanácsadó központ, a Restored Hope Network ügyvezető igazgatója a hírportálnak. "Ez a tanácsadás a Williams Institute Generations adatai szerint, amelyeket Dr. Paul Sullins vizsgált, a kiskorúak öngyilkossági hajlamát 50 százalékkal csökkenti. Aggasztó, hogy a Trevor Project a tanácsadás választásának betiltására és a tanácsadók megbüntetésére törekszik".

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!