A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Kamala Harris újabb komoly támogatást kapott kampányához

Vágólapra másolva!
Nagyon fontos a demokratáknak Harris támogatása, így ismét rengeteg pénzt adományoztak neki.
Vágólapra másolva!

Ahogyan már az Origo is megírta, Joe Biden bejelentette, hogy visszalép az elnökjelöltségtől. Biden pozíciója elnökjelöltként akkor rendült meg, amikor június végén botrányosan szerepelt a Donald Trumppal szembeni vitán. A demokraták egyöntetűen beálltak Kamala Harris mögé. 

Újabb rekordadomány érkezett

A Fox News összeállítása szerint Kamala Harris alelnök júliusban elképesztő, 310 millió dolláros adományt szedett össze eddig a kampányára. A Demokrata Párt esélyes elnökjelöltjének adománygyűjtése több mint kétszerese volt annak a 138,7 millió dollárnak, amelyet Donald Trump volt elnök kampánya csütörtökön jelentett be, és amelyet a múlt hónapban hozott össze.

A Harris-kampány a júliusi adománygyűjtésről szóló közleményében kiemelte, hogy több mint 200 millió dollár folyt be az első héten, miután az alelnök leváltotta Bident. Ezt nevezték "az adománygyűjtés történetének legjobb hetének", és azt hangoztatták, hogy július volt "az elnökválasztás történetének legjobb alulról szerveződő adománygyűjtési hónapja".

kamalaharris
Kamala Harris
Fotó: Getty Images via AFP

Harris kampánystábja szerint a havi bevétel kétharmada első adományozóktól származott. Kiemelték azt is, hogy július végén már 377 millió dollárt szedtek össze.

Soros Györgyék jelöltje Kamala Harris

Arról készítettünk nemrégiben egy összeállítást, hogy nem is csinálnak titkot abból Sorosék, hogy teljes mértékben az ő emberük Kamala Harris. A Soros-birodalom örököse, Soros Alex szinte azonnal jelezte Joe Biden visszalépése után a közösségi oldalán, hogy ők döntenek mindenről az Egyesült Államokban, így a demokraták elnökjelöltjéről is.  

Soros György fia egy közös fotót posztolt az Instagramra Kamala Harris alelnökkel, a bejegyzésben pedig azt írta:

Itt az ideje, hogy mindannyian összegyűljünk Kamala Harris mögött, és legyőzzük Donald Trumpot. Ő a legjobb és legképzettebb jelöltünk. Éljen az amerikai álom!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!