A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Majdnem meghalt a kisfiú, akit apja a forró autóban hagyott, hogy prostituálthoz mehessen

Vágólapra másolva!
Felforrósodott autóban hagyta hároméves kisfiát egy német férfi, amíg ő prostituálthoz ment - írta meg a Bild. A kisfiút kórházba kellett szállítani.
Vágólapra másolva!

Egy 33 éves német férfi a hétfő estéjét egy prostituáltnál akarta tölteni, de vele volt a 3 éves kisfia, akit erre az időre az autóban hagyott. 

A forró autóban hagyta a gyerekét

A Bild német napilap szerint egy járókelő vette észre a kisfiút a gyerekülésben, a forró autóban. Miután kihívták a rendőrséget, kiderült, hogy a gyermek alig kapott levegőt. A portál szerint 

a kisfiú szerencsére még eszméleténél volt, engedelmeskedett a járókelőknek, és önként kinyitotta az autót, hogy levegőhöz jusson, és vizet ihasson. 

A kihívott orvos megállapította, hogy a kisfiúnak megemelkedett a testhőmérséklete, és a kiszáradás jelei mutatkoztak nála.

Forró autóban hagyta a fiát. Fotó: Frederic J. BROWN / AFP

A prostituáltnál végzett, utána ment a kocsihoz

A Bild szerint drámai pillanatok után a kisfiú édesapja is az autóhoz érkezett.

 21.40 körül érkezett meg, és azt állította, hogy egy barátjával beszélgetett, akitől pénzt akart kölcsönkérni. A fiát az autóban hagyta, mivel az állítólag aludt

 - mondta a rendőrség szóvivője, és elmondta, hogy rájöttek: a férfi nem sokkal este 8 óra után prostituálthoz ment. Az apa ellen két bűncselekmény miatt is eljárást indítottak, és a helyszínre érkező édesanya feldúlt és dühös volt, a kisfiút ráadásul kórházba is kellett szállítani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!