A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A kómából ébredt fel egy nő, ezután kezdődött csak az igazi rémálom - videó

Vágólapra másolva!
Egy 23 éves nővel kétszer is közölni kellett a szörnyű hírt, hogy rákos beteg. A fiatal nő kómába esett, és amikor felébredt, már nem emlékezett a diagnózisára.
Vágólapra másolva!

Kirah Line-nál két éve akut mieloid leukémiát, a vérrák egyik típusát diagnosztizálták.

Egyszerűen sokkot kaptam, nem igazán tudtam elhinni

– mondta Kirah.

A nő az első diagnózis után kemoterápiát kapott, majd karácsonykor kórházba szállították és mesterséges kómába helyezték, mert vérmérgezése volt.

Amikor később felébredt a kómából, azt mondta, hogy az elmúlt időszak olyan volt számára, mintha álmodott volna. Arra sem emlékezett, hogy rákos, így másodszor is közölni kellett vele a szörnyű hírt.

Össze voltam zavarodva és meg voltam győződve arról, megsérültem, vagy fuldokoltam, ez volt az oka annak, hogy kórházba kerültem

 – mondta Kirah.

Kirah több mélypontot megélt, de mint elmondta, sokat tanult önmagáról. Mindenkit arra buzdít, hogy vegyen részt a szűrővizsgálatokon és figyeljen teste tüneteire - írja a Bors.

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy mesterséges intelligencia program az orvosi nyilvántartásokat vizsgálja, hogy növelje a rákos megbetegedések felismerésének valószínűségét. A rejtett minták felkutatása segíthet az orvosoknak a rákfelismerés gyakorlatában, tehát abban, hogy jelentősen több rákos esetet diagnosztizáljanak, mint eddig.

Arról is írtunk, hogy elképesztő módszert találtak ki a rák gyógyítására: mindenkinek saját, személyre szabott kezelés jöhet majd.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!