A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
HUNMuszukajev Iszmail
18:25BirkózásIszmail Muszukajev-Rahman Amouzadkhalili
NyílNyíl

Lángoló kukát akart a rendőrök közé tolni, de csúfos vége lett az akciójának - videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi és egy nő téglával teli, lángoló kukát akart a rendőrök közé lökni Angliában. Azonban arra nem számítottak, hogy a kuka sokkal nehezebb, mint ők, így amikor a férfi elengedte azt, hatalmasat esett. Most az egész internet az akcióján nevet.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Királyságban napok óta zajlanak a tüntetések, amiket a southporti késelés váltott ki, amikor az angliai Southportban egy őrjöngő migráns késsel támadt a gyerekekre egy kisgyerekeknek tartott rendezvényen. Három gyerek a helyszínen meghalt, kilenc további megsebesült, köztük hatan súlyosan, valamint két felnőtt is kórházba került, szintén válságos állapotban. 

A tüntetésekről több videó is felkerült a különböző közösségi portálokra, amelyeken jól látszik, hogy az emberek autókat és kukákat gyújtanak fel. 

Az egyik ilyen felvételen is hasonló események zajlanak le. Egy nő egy férfi segítségével egy téglával teli kukát gyújtott meg, amit a rendőrök közé akartak tolni. 

Azonban az akciójuk végén, mikor a férfi elengedte a kuka fogantyúját, a szemetes magával rántotta a nőt, aki emiatt hatalmas esés után berepült a rendőrök közé. 

Az nem világos, hogy hol készült a felvétel, amin jól hallatszik, hogy a többi tüntető hangosan kineveti a szerencsétlenül járt nőt. 

Ez teljesen új értelmet ad annak, hogy vigyük ki a szemetet.

- írja az egyik kommentelő, miután a videó megjelent az X- en.

Egy másik pedig azt írta: 

Egy időben követett el bűncselekményt, és adta át magát a rendőröknek.

A zavargások miatt több ország is azt tanácsolja, hogy a turisták ne utazzanak Nagy-Britanniába, mivel országszerte tartanak a felkelések, amelyek során már több mint 400 erőszakos tüntetőt tároztattak le a rendőrök. 

A napokban Malajzia és Ausztrália is azt tanácsolt a turistáknak, hogy ne Nagy-Britanniát válasszák úti céljukként. Az Egyesült Államok és Svájc óvatosságra intette azokat akik az Egyesült királyságba készülnek. 

Ahogy azt az Origo megírta, a merénylő, egy 17 éves migráns, Axel Rudakuba. Egy késsel támadt a hatéves Bebe Kingre, a hétéves Elsie Dot Stancombere és a kilencéves Alice Dasilva Aguiarra. A tinédzser ellen három rendbeli gyilkosság és 10 rendbeli gyilkossági kísérlet miatt vádat emeltek, és előzetes letartóztatásba helyezték. 

Forrás: DailyStar
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!