A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
15:50VívásFrance-Hungary
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Egy kutya mentette meg a gazdája életét a medvetámadástól - videó

medve
Képünk illusztráció!
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Egy bușteni férfi éppen a kutyáját sétáltatta csütörtökön, amikor egy anyamedvével és két boccsal találkozott az utcán. Az anyaállat majdnem megtámadta a férfit, azonban a kutya ugatása végül elijesztette őket.
Vágólapra másolva!

A férfi által készített felvételen jól látszik, hogy a támadásra kész medve a férfi felé indul, de a kutyájának ugatása elkergette az állatokat - számolt be róla a Maszol.

E normal asa ceva? Raspuns: Nu in plm! ... ... Rezolvare: Sunt 15 ursi care ne calca asfaltul, DOAR 15!!! Hai sa facem ceva cu astia si problema este rezolvata. CE DREACU!!!

Posted by George Puscaru on Thursday, August 1, 2024

Júliusban medvetámadás ért egy pásztort is Erdélyben. Medvetámadás áldozata lett egy fiatal nő is a romániai Bucsecs-hegységben.

Nagy volt a rémület a marosvásárhelyi állatkertben is július 4-én, ugyanis egy medve széttépte az állatkert egyik őzét. A hatóságok csapdát állítottak fel a medve elfogására, a vadállatot végül kilőtték.

Júliusban a képviselőház elfogadta a romániai medveállomány kezeléséről szóló, az RMDSZ által kidolgozott törvénytervezetet., miszerint 

újból engedélyezik a 2016-ban betiltott vadászatot a medvék túlszaporodásának kezelésére, és a szaktanulmányok alapján meghatározott éves megelőzési kvótákat vezetnek be.

Hogy mit érdemes tenni/nem tenni medvetámadás esetén, arról itt írtunk korábban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!