A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lakókocsik gyulladtak ki egy raktár udvarán

Fotó: Facebook/Marc Rowlands
Vágólapra másolva!
Kigyulladtak a lakókocsik a nagy-manchesteri Oldham egyik raktárában, a tűz veszélyezteti az ott lévő mobilházakra is.
Vágólapra másolva!

Több lakókocsi kigyulladt egy oldhami raktár udvarán, ami több mobilházat is veszélybe sodorhat, ugyanis a helyiek szerint "robbanások" is hallhatóak voltak a helyszínen. Több kilométeren keresztül csak hatalmas fekete füstcsíkokat lehetett látni. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a lakókocsik között keletkező hatalmas tüzet - írja a Mirror.

A Greater Manchester Tűzoltó- és Mentőszolgálat szóvivője elmondta: 

Tegnap este nem sokkal 20:50 után hat tűzoltóautót hívtak ki Chadderton, Oldham, Hollins, Heywood, Rochdale és Ashton tűzoltóállomásairól a  Chaddertonban.A tűzoltók gyorsan kiérkeztek, és jelenleg is tűz eloltásán és a terület biztonságossá tételén dolgoznak.

Egy felhasználó azt írta az X-en: 

Néhány hangos robbanást lehetett hallani Chaddertonban, és rengeteg füst gomolygott a levegőben. Remélem, bármi is történt, mindenki jól van és biztonságban.

"Rengeteg üzlet van ott, remélhetőleg nem sokakat érintett mindez."

Szintén szombaton a londoni Somerset House-ban keletkezett tűz, a világhírű kulturális központ galériájában van Gogh, Manet és Monet festményeit is őrzik. A tüzet több mint száz tűzoltó próbálta meggátolni.

Paris Hilton nem rég egy Instagram-sztoriban mutatott megrázó fotókat arról, hogy a lakókocsija teljesen leégett új videoklipje, a Bad Bitch Academy forgatásán.

Sajnos ma véletlenül tűz ütött ki a lakókocsimban a klipem forgatásán. Bármennyire is szívszorító, annyira hálás vagyok, hogy mindenki biztonságban van, és hihetetlenül hálás vagyok a csodálatos támogatásért, ami körülvesz

– írta az első képhez, amely mellett többek között Heidi Klumnak és Lance Bassnek is hálálkodott.

Paris Hilton második lemeze, az Infinity Icon szeptember elején jelenik meg, eddig csak pár szám jött ki róla. A DJ-ként is tevékenykedő tévésztár meglehetősen magabiztosan nyilatkozott az anyagról korábban: "Annyira szeretem a popzenét, és úgy érzem, valakinek meg kell mentenie – ezért itt vagyok, hogy megtegyem" – magyarázta. Az albumon egyébként az emlékiratai által ihletett, önéletrajzi dalok is szerepelnek, az erős poposabb számok érzelmes balladákkal váltakoznak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!